Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

La Sibiu are loc conferinţa Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare

F. A.
Miscellanea /

Ediţia de anul acesta a conferinţei Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare de la Sibiu s-a încheiat ieri, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Proiect iniţiat de către Patrick L. Young a avut invitaţi invitaţi din USA, Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Serbia, Suedia, Scoţia, Portugalia şi de la noi din ţară, fiind un eveniment global.

Conferinţa a început cu un cocktail de bun venit şi o cină inaugurală unde invitaţii au avut oportunitatea de a asculta discursul de deschidere al Excelenţei Sale, Charles Crawford, fostul ambasador al Marii Britanii în Bosnia, Serbia şi Polonia.

Discursul a fost axat pe importanţa credibilităţii în mediul financiar şi pe modul în care este construită această credibilitate. În opinia Excelenţei Sale, "această încredere ar trebui să se bazeze pe conceptul de "honest money"", dar a fost subliniat faptul că, în contextul global actual, acesta nu se mai regăseşte în politica financiară. De asemenea, Charles Crawford a făcut câteva aprecieri deosebit de interesante despre evoluţia şi viitorul Uniunii Europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie