Plasamentul Mambricolaj a fost închis anticipat la preţul maxim de 20 lei/acţiune

A.B.
Piaţa de Capital / 4 septembrie 2020

 Plasamentul Mambricolaj a fost închis anticipat la preţul maxim de 20 lei/acţiune

Plasamentul privat de acţiuni emise de MAMBRICOLAJ şi intermediat de TradeVille pe 3 septembrie 2020 a fost închis anticipat în prima zi, la preţul maxim de 20 RON/acţiune, cu o suprasubscriere de 76%. Toate acţiunile oferite au fost subscrise în primele 3 minute ale plasamentului, peste 90% din subscrieri fiind făcute prin platforma online de tranzacţionare TradeVille, transmite un comunicat de presă trimis la redacţie.

Suma atrasă în cadrul ofertei de acţiuni va fi folosită de MAMBRICOLAJ pentru deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi alte arii metropolitane importante precum Braşov, Cluj sau Iaşi. Acţiunile emise vor fi listate în perioada următoare pe piaţa SMT a Bursei de Valori Bucureşti.

Oferta de acţiuni a constat în vânzarea unui număr de 423,000 acţiuni ordinare şi nominative la un preţ cuprins între 16 RON/acţiune şi 20 RON/acţiune.

Numărul total de acţiuni subscrise în cadrul ofertei a fost de 744,418, depăşind cu 76% cantitatea de acţiuni pusă la vânzare. Valoarea subscrierilor efectuate a fost de 13,825,348 RON, depăşind de aproape 3 ori condiţia închiderii cu succes a ofertei. Numărul total de subscriitori a fost de 93.

Cristian Găvan, CEO MAMBRICOLAJ, a declarat: "Suntem bucuroşi să constatăm interesul foarte ridicat al investitorilor pentru oferta de acţiuni şi dorinţa acestora de a ni se alătura în proiectul construirii unei companii etalon atât în industria de bricolaj, cât şi la Bursa de Valori Bucureşti. Listarea la bursă este o direcţie strategică a companiei, parte a planului de extindere accelerată a reţelei de magazine MAMBRICOLAJ în principalele centre urbane din România. Ne dorim în felul acesta să fim mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim o variantă mult mai eficientă de a-şi procura mobilă sau accesorii de mobilă din supermarketul nostru, folosindu-se şi de avantajul primirii unei consultanţe specializate şi al serviciului de proiectare de mobilă."

"Suntem bucuroşi să putem anunţa succesul unei noi oferte, de data aceasta una de acţiuni. Interesul mare al investitorilor a fost dovedit de rapiditatea închiderii ofertei. Acest lucru arată că, într-adevăr, bursa este pentru oameni: atât pentru cei care caută alternative de plasament cu potenţial ridicat, cât şi pentru antreprenori, inclusiv pentru cei care nu sunt din domeniul tehnologiei. Nu este, deci, necesar să fi redecoperit roata sau să ai anvergura unei companii multinaţionale pentru a te finanţa de la bursă. Tot ce trebuie este să ai deschiderea şi să îţi asumi organizarea necesară pentru a oferi investitorilor care îţi acordă capitalul lor o experienţă bună ca partener în afacerea pe care o dezvolţi. Onestitatea şi organizarea clădesc încrederea, iar aceasta conduce la cele mai bune rezultate pentru toţi cei implicaţi. In acest context, TradeVille facilitează apropierea investitorilor de antreprenori, punând la dispoziţia clienţilor săi soluţii online şi mobile de investiţii", a afirmat Ovidiu-George Dumitrescu, Director General Adjunct, TradeVille.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pe langa onestitatea si organizarea mentionate de dl Dumitrescu, as mentiona transparenta, buna comunicare si lipsa arogantei in relatia cu actionarii ca fiind necesare pentru a cladi increderea.

    Avem MULT prea multi actionari majoritari care au carente majore la aceste capitole si doresc ca odata cu listarea unor noi companii la BVB, aceasta situatie sa se schimbe. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9692
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5468
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1433
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9059
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.6045

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb