Purcari Wineries este inclus in indicele FTSE Global Micro Cap

G.B
Piaţa de Capital / 21 februarie

 Purcari Wineries este inclus in indicele FTSE Global Micro Cap

Purcari Wineries Public Company Limited (BVB:WINE), unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri şi brandy din regiunea Europei Centrale şi de Est, a obţinut un nou succes prin îndeplinirea criteriilor de eligibilitate ale FTSE Russell, conform unui comunicat publicat astăzi pe site-ul BVB.

Purcari Wineries va fi inclus oficial în indicele FTSE Global Micro Cap începând cu martie 2022. Purcari Wineries ("Purcari", "Grupul", "Compania") este o companie de top pe piaţa de capital românească şi singurul grup de vinuri şi brandy inclus în indicele BET, principalul indice al Bursei de Valori din Bucureşti ("BVB") care reflectă performanţa celor mai tranzacţionate companii de pe BVB.

Decizia FTSE de a include Purcari Wineries în Indicele său Global Micro Cap validează compania ca jucător relevant pe piaţa de capital, demonstrând capacitatea sa de a satisface şi menţine criterii exigente în ceea ce priveşte lichiditate şi capitalizarea bursieră. Prezenţa în Indicele FTSE Global Micro Cap prevede o sporire a vizibilitaţii Grupului pentru categorii noi de investitori atât pe pieţele interne cât şi pe cele internaţionale, ceea ce ar înseamna mai multă atractivitate şi valoare adăugată potenţială pentru investitorii Purcari.

"Includerea Purcari Wineries în indicele FTSE Global Micro Cap reconfirmă ambiţiile noastre de creştere şi extindere pe piaţa de capital şi este încă un pas spre atingerea viziunii de a deveni campionul incontestabil al industriei vinului din regiunea Europei Centrale şi de Est. Aceasta este o realizare importantă care în continuare măreşte vizibilitatea Purcari Wineries Group faţă de comunitatea globală de investitori, cât şi a Europei Centrale şi de Est ca o regiune atractivă pentru investiţii", a declarat Eugen Comendant, Director Operaţional Purcari Wineries.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro