Redport Capital a finalizat faza a II-a din The Level Apartments

D.R.
Comunicate de presă / 27 iunie 2023

 Redport Capital a finalizat faza a II-a din The Level Apartments

Redport Capital a finalizat faza a II-a din proiectul The Level Apartaments şi anunţă lansarea fazei a III-a a proiectului, se anunţă într-un comunicat de presă al Report Capital.

The Level Apartments este primul proiect de dezvoltare urbană din Nordul Capitalei, realizat de Redport Capital. Conceput drept un ansamblu rezidenţial smart şi sustenabil, proiectul este dezvoltat în patru faze, cu un total de 600 unităţi şi cu o investiţie totală de 60 milioane euro. Faza I a fost livrată în 2020, faza a II-a în 2023, iar fazele III şi IV vor fi livrate până la finalul anului 2026.

Redport Capital se remarcă printre primii dezvoltatori care au identificat potenţialul din zona Străuleşti, încă din 2017, odată cu lansarea proiectului The Level Apartments. Pornind de la o viziune pe termen lung, în care principalul scop este de a aduce plus valoare în toate proiectele dezvoltate, Redport Capital a pariat pe zona de Nord a Capitalei, datorită elementelor care îi asigură o creştere sustenabilă: accesibilitatea şi bună conectivitate la reţeaua de transport public, componentă naturală semnificativă, dar şi varietatea de facilităţi disponibile în apropiere, cum ar fi centre comerciale, unităţi de învăţământ sau clinici medicale.

Fiind conceput ca un ansamblu rezidenţial smart şi sustenabil, The Level Apartments prezintă un mod premium de a locui, perfect integrat cu oraşul. Conceptul de arhitectură răspunde unor principii ridicate de locuire şi convieţuire, iar atenţia cu care se tratează fiecare detaliu este mărturia angajamentului de a face lucrurile "altfel", cu un upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltării.

"Suntem încântaţi de finalizarea cu succes a proiectului Level II şi de livrarea apartamentelor către noii proprietari. Ne-am concentrat pe crearea unui ansamblu rezidenţial aliniat la cele mai înalte standarde de trai ale prezentului, care să îndeplinească cerinţele exigente ale clienţilor noştri. Suntem încrezători că The Level Apartments reprezintă un loc ideal pentru a trăi şi ne bucurăm să anunţăm lansarea Fazelor III şi IV, ce urmează a fi demarate în curând." a declarat Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director al Redport Capital

The Level Apartments II este dezvoltat pe un teren de 4.275 mp, cu o suprafaţă construită de 12.386 mp şi o zonă de retail de 900 mp. Ansamblul rezidenţial oferă un total de 127 de apartamente premium, împreună cu 147 de locuri de parcare. Compartimentarea apartamentelor este variată, de la studiouri până la locuinţe cu 2, 3 sau 4 camere şi penthouse-uri.

"Conceptul de arhitectură al The Level Apartments se bazează pe principii ridicate de locuire şi convieţuire. Ne-am concentrat pe optimizarea spaţiilor şi asigurarea intimităţii fiecărui locatar, de la compunerea zonelor tehnice la utilizarea comună a spaţiilor de tranzit. În plus, spaţiile generoase exterioare amenajate de la nivelul parterului înalt şi spaţiile destinate parcărilor, dotate cu staţii de încărcare pentru maşinile electrice, contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii în ansamblul rezidenţial." a declarat arh. Mădălina Edwards, Design Director al Redport Capital

Pornind de la conceptul de proiectare standard, în care au fost integrate sisteme tehnologizate, proiectul rezidenţial The Level Apartments se remarcă prin soluţii eficiente din punct de vedere energetic, dar şi elemente smart, oferind rezidenţilor tehnologii avansate de automatizare a locuinţelor. Dintre acestea merită a fi amintite: faţadă ventilată; ferestre eficiente energetic; iluminarea faţadei exterioare;iluminatul exterior controlat prin senzori crepusculari şi iluminat LED pentru zonele comune din interior ; termonstate inteligente interconectate; sistem Smart Home pentru iluminat, temperatură, securitate şi electrocasnice; parcare subterană la standarde ridicate; sistem de colectare a apelor pluviale pentru a fi reutilizate în scopuri de irigaţie.

Prin toate acestea, proiectul The Level Apartments demonstrează un echilibru perfect între confortul locuinţei şi respectul faţă de natură.

În ceea ce priveşte finisajele, sunt folosite produse ale unor brand-uri cu prestigiu internaţional, precum: Marazzi pentru finisaje ceramice, Roca şi Hansgrohe pentru obiectele sanitare, tâmplărie exterioară VEKA, Marcos Martinez Minguela pentru tâmplărie interioară, parchet Barlinek, lifturi Schindler de viteză şi capacitate mare, care îşi pun amprenta asupra standardului de locuire, garantând astfel calitatea şi rafinamentul la fiecare detaliu.

The Level Apartments se extinde în continuare prin Level III şi Level IV, care vor oferi un număr de peste 400 de unităţi locative până în 2026, cu o investiţie totală de 40 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6356
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2368
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9010
Gram de aur (XAU)Gram de aur347.0661

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb