Reţeaua Medima Health a investit 1,5 milioane de euro în clinica din Buzău

G.D.
Companii / 17 mai

 Reţeaua Medima Health a investit 1,5 milioane de euro în clinica din Buzău

Reţeaua naţională de clinici de excelenţă în imagistică medicală şi radiologie Medima Health a deschis o clinică în Buzău, în urma unei investiţii în valoare de 1,5 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei. Clinica Medima furnizează pe plan local servicii moderne de investigare imagistică CT şi RMN, realizate cu aparatură ultraperformantă, de către medici radiologi de elită. Centrul este situat Bulevardul Stadionului nr. 7A, Buzău (lângă spitalul judeţean Buzău). Reţeaua Medima Health ajunge astfel la 7 clinici operaţionale la nivel naţional.

Potrivit sursei citate, pacienţii din regiune beneficiază, în clinica Medima Health, de aportul diagnostic al unor echipamente de imagistică medicală de ultimă generaţie la nivel mondial: RMN - Canon Elan 1,5T şi CT - Canon Aquilion Lightning 32. Noile tehnologii oferă o serie de avantaje importante faţă de aparatura din generaţiile anterioare, precum calitatea ridicată a imaginilor obţinute, timpul scăzut de investigare şi reducerea dozei de radiaţii la nivelul minim pentru investigaţiile CT.

Serviciile medicale oferite în cadrul clinicii acoperă întreaga gamă de examinări prin rezonanţă magnetică (RMN) şi tomografie computerizată (CT) efectuate în prezent, de la examinări uzuale ale diverselor zone anatomice la explorări avansate, utile în patologiile complexe precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa medicală este alcătuită din unii dintre cei mai buni medici radiologi, cu supraspecializări în domeniu, aceştia asigurând pacienţilor cel mai înalt nivel de acurateţe al rezultatelor, subliniază sursa citată.

"Reţeaua Medima Health îşi continuă expansiunea la nivel naţional, cu misiunea de a îmbunătăţi accesul populaţiei la investigaţii imagistice moderne, care au un rol important în prevenţia şi depistarea timpurie a afecţiunilor. România are un decalaj major faţă de Uniunea Europeană în ceea ce priveşte atenţia acordată prevenţiei, prin controale medicale regulate. Odată cu dezvoltarea serviciilor de imagistică medicală pe plan local, urmărim să avem un impact pozitiv pe termen lung, concretizat prin creşterea speranţei de viaţă, asigurând un diagnostic precis şi rapid," afirmă Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, Fondator şi Director Medical Medima Health.

Potrivit unui studiu recent, România se află pe ultimul loc la nivelul UE privind utilizarea serviciilor de imagistică medicală. În ţara noastră se efectuează un număr mediu anual de 38 examinări la 1,000 locuitori, de 5,4 ori mai mic faţă de media UE, care este de 204 examinări medii anuale la 1000 locuitori, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9427
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1775
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4791
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.2027

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro