Securitate pentru echipamente de business prin Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

A.B.
Companii / 27 ianuarie

 Securitate pentru echipamente de business prin Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Orange Business Services introduce în suita sa de soluţii de securitate cibernetică pentru IMM-uri şi companii mari Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security, o soluţie integrată de protecţie pentru mediile de lucru fizice (desktop-uri, laptop-uri, servere), virtuale (maşinile virtuale din cloud) şi hibride, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security poate fi activat cu sau fără perioadă contractuală, iar facturarea se face pe baza consumului lunar de licenţe şi a opţiunilor activate.

Licenţa de bază, Bitdefender Agent, oferă protecţie anti-malware şi antivirus, protecţie împotriva exploatărilor de securitate, analiză de risc şi monitorizare continuă a proceselor. Pentru o protecţie cât mai bună, aceasta poate fi completată cu opţiuni adiţionale, precum protecţie avansată, securitate pentru e-mail sau gestionarea automată a actualizărilor aplicaţiilor de securitate pentru toate mediile de lucru deţinute, în funcţie de nevoile fiecărui business.

Serviciul este uşor de utilizat şi de către persoane mai puţin tehnice, permite o implementare rapidă chiar şi de la distanţă, iar administrarea licenţelor şi alertelor se realizează centralizat printr-o consolă unică. De asemenea, Orange Business Services oferă şi servicii dedicate de consultanţă pentru implementarea soluţiei Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security.

"În contextul în care activitatea companiilor în mediul digital s-a intensificat într-un timp foarte scurt, iar provocările ce ţin de securitatea cibernetică au crescut semnificativ în ultimul an[1], Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security vine să completeze oferta de servicii Orange Business Services pentru o extra-siguranţă oferită companiilor mici şi mari deopotrivă. Mai mult ca în alţi ani, companiile au nevoie acum de flexibilitate şi modularitate, de opţiunea de a plăti exact ce folosesc şi, mai important, serviciile de care au nevoie. Asta se poate schimba de la lună la lună, iar Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security se pliază perfect pe un mediu de business dinamic", a declarat Florin Popa, Business to Business Director Orange România.

"Bitdefender şi Orange au o preocupare permanentă pentru inovaţie şi pentru adoptarea unor tehnologii noi. Prin acest parteneriat, clienţii Orange vor avea acces la cele mai inovatoare tehnologii de securitate, într-un context în care resursele companiilor, alocate securităţii IT, sunt deja limitate, iar riscurile cibernetice devin de la o zi la alta din ce în ce mai mari", spune Alina Drăgănescu, Senior Director, MSP and SMB Security la Bitdefender.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security permite oprirea ameninţărilor cibernetice într-un mod mai eficient, datorită setului extins de tehnologii de reducere a suprafeţei de atac, de prevenţie şi detecţie şi machine learning, perfecţionate timp de mai bine de 13 ani cu date de la peste 500 de milioane de dispozitive. Astfel, Bitdefender demonstrează constant o eficienţă superioară altor soluţii de protecţie în cadrul testărilor realizate de către organizaţii independente specializate în domeniul securităţii.

Soluţia dezvoltată de Bitdefender este complementară Business Internet Security de la Orange Business Services, care oferă protecţie la nivel de reţea şi un mediu de lucru sigur pentru angajaţi şi vizitatori, la sediu sau la biroul de acasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro