Softbinator Technologies intră în acţionariatul TechMind

G.B
Companii / 4 iunie 2021

 Softbinator Technologies intră în acţionariatul TechMind

Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea de produse software pe piaţă, intră în acţionariatul TechMind, firmă de recrutare specializată pe domeniul tech, prin achiziţionarea a 25% dintre acţiuni, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

TechMind este o companie românească de recrutare specializată în domeniul IT, fondată în anul 2011 de antreprenorul Andrei Pitiş si de Cristina Mutu, specialist recrutare cu peste 14 ani de experienţă în Resurse Umane. Firma se axează pe parteneriate între companii şi specialişti, şi investeşte în mod constant în cercetare, inovare şi analize privind modul în care tehnologiile modelează şi schimbă piaţa IT.

"TechMind este, în opinia noastră, în topul nişei locale de recrutare specializată pe domeniul tech. Totodată, am avut o frumoasă colaborare până în prezent şi ştim că au o echipă foarte bine pregătită, care înţelege nevoile ambelor părţi implicate în procesele de recrutare. Pe de altă parte, decizia de investiţie vine ca un pas firesc al campaniei noastre active de M&A, pe care am demarat-o cu succes încă de anul trecut", a declarat Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies.

Techmind este prezentă pe piaţa de recrutare din Romania de 10 ani, având un vast portofoliu de clienţi, compus din companii de tech cu prezenţă locală, dar si globală, printre care se numară: Lidl Digital, Unicredit Bank, Fordaq, 888 Holdings (Sparkware Technologies), Mambu, Keysight, Carrefour divizia tehnică, Eau de web.

"Suntem încântaţi să îi avem în acţionariatul Techmind pe colegii din Softbinator Technologies cu care am colaborat iniţial din postura de agenţie-client. După primele interacţiuni, ne-am dat repede seama că avem aceeaşi misiune: de a aduce împreună pasiunea, oamenii şi tehnologia, pentru a crea produse software de impact", a declarat Cristina Mutu, Managing Partner Techmind.

Intrarea în acţionariatul Techmind a Softbinator Technologies va permite agenţiei să acopere o paletă mai mare de servicii HR destinate industriei tech şi va susţine, astfel, o accelerare a dezvoltării portofoliului de clienţi.

Softbinator Technologies derulează în prezent o campanie activă de M&A, fiind în căutare de companii în care să investească şi care să funcţioneze după aceleaşi valori - Build tech for humanity - şi care să susţină dezvoltarea companiei într-un mod accelerat, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Concret, Softbinator Technologies ia în calcul inclusiv achiziţia de startupuri şi firme IT care, fie sunt interesate să îşi scaleze proiectele semnificativ, fie trec în această perioadă prin provocări generate de diminuarea activităţii sau sistarea proiectelor şi îşi doresc să dezvolte businessul în continuare.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro