TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente de succes

I.A.
Miscellanea /

 TNI a sărbătorit 15 ani de evenimente de succes

Ediţia aniversară a Târgului Naţional Imobiliar TNI 15 ani a reunit 107 companii expozante şi s-a bucurat de încrederea şi sprijinul celor mai importante organizaţii imobiliare din lume, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Naţional Imobiliar TNI, a declarat: "Suntem bucuroşi că a 30a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziţii imobiliare de succes. (...) Componenta business-to-business a fost foarte bine conturată în cadrul acestei ediţii a târgului imobiliar, pe durata expoziţiei având loc prezentări, conferinţe şi seminarii susţinute de personalităţi remarcante din comunitatea imobiliară internaţională. (...) Continuăm tradiţia în imobiliare şi anunţăm următoarele ediţii ale Târgului Naţional Imobiliar TNI ce se vor desfăşura între 8-10 mai şi respectiv 2-4 octombrie 2020, în aceeaşi locaţie de excepţie- Palatul Parlamentului".

Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe, a adăugat: "Vizitatorii care au călcat pragul Târgului Naţional Imobiliar reconfirmă o chestiune mult discutată: pe piaţa imobiliară locală, cererea depăşeşte oferta. În acest sfârşit de săptămână am interacţionat cu foarte multe persoane preocupate de viitoarea lor investiţie, pretenţioase, care nu se mulţumesc cu puţin, iar acesta este şi profilul clientului căruia ne adresăm. Aceste noi repere după care se ghidează clienţii interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe validează eforturile noastre de a dezvolta proiecte premium".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS