Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Banca Transilvania şi OTP Bank România în legătură cu o finanţare acordată companiei Holde Agri Invest

A.F.
Companii / 24 mai

 Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat Banca Transilvania şi OTP Bank România în legătură cu o finanţare acordată companiei Holde Agri Invest

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat clubul format din Banca Transilvania, în calitate de aranjor şi finanţator, şi OTP Bank România, în calitate de finanţator, în acordarea unor facilităţi de credit în valoare de 30,5 milioane RON şi 26,7 milioane EUR către grupul Holde Agri Invest, conform unui comunicat remis redacţiei. Creditul are scopul de a sprijini dezvoltarea şi extinderea activităţilor companiei, consolidându-i poziţia pe piaţa agriculturii şi facilitând implementarea proiectelor sale viitoare.

Conform comunicatului, echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, sub coordonarea lui Mihai Dudoiu (Partener) a acordat servicii de asistenţă juridică băncilor finanţatoare pe întreg parcursul proiectului şi este implicată activ în toate fazele acestei tranzacţii complexe. Din echipa implicată în acest mandat au făcut parte Sergiu Negreanu (Managing Associate) şi Sorina Ştefoni (Avocat).

"Suntem bucuroşi că am finalizat cu bine această etapă a proiectului de finanţare a Grupului Holde Agri. Datorită experienţei noastre extinse în tranzacţii financiar-bancare, în particular, în domeniul finanţărilor din domeniul agricol, am oferit finanţatorilor asistenţă juridică pe întreg parcursul proiectului, într-un mod eficient şi prompt. Suntem încântaţi să fim partenerii de încredere ai Banca Transilvania si OTP Bank Romania şi să contribuim la proiectele de finanţare din domeniul agricol, unul de o importanţă strategică pentru România. Această tranzacţie a reprezentat o ocazie bună pentru consolidarea experienţei noastre în acest domeniu.", a menţionat Mihai Dudoiu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o echipă experimentată de avocaţi în domeniul bancar şi financiar, care oferă asistenţă juridică băncilor comerciale naţionale şi internaţionale, băncilor de investiţii, băncilor de dezvoltare, societăţilor de leasing şi altor instituţii financiare prezente în România sau interesate să investească în România. Avocaţii au fost implicaţi în sute de proiecte de finanţare în valoare de zeci de miliarde de euro, activitatea firmei în acest domeniu fiind cotată în topul clasamentelor internaţionale de profil precum IFLR 1000, Legal 500 etc, menţionează comunicatul.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro