100 de profesionişti din MAI, Administraţia Penitenciarelor şi Poliţia Locală s-au arătat interesaţi de FIA Nova Protect Fond

F.D.
Bănci-Asigurări / 17 iunie 2022

Dana Lazăr, Preşedinte Director General al Nova Vision Investments AFIA

Dana Lazăr, Preşedinte Director General al Nova Vision Investments AFIA

100 de pompieri, jandarmi, poliţişti şi alţi profesionişti din MAI, din Administraţia Penitenciarelor şi din Poliţia Locală, precum şi pensionari ai acestor sisteme, s-au arătat interesaţi de FIA Nova Protect Fond, primul fond de investiţii din România, cu componentă de asigurare, în prima lună de la lansare, potrivit unui comunicat de presă.

"Numărul mare al celor care ne-au contactat, telefonic sau pe email, începând din 24 mai, confirmă faptul că FIA Nova Protect Fond, primul fond de investiţii cu componentă de asigurare din România, este un produs de care era mare nevoie pe piaţă. FIA Nova Protect Fond oferă posibilitatea profesioniştilor încadraţi în grupa de risc 1 să devină investitori, adică să transforme economiile în investiţii şi să beneficieze totodată de avantaajele unei poliţe de asigurare, 24 de ore din 24, 7 zile din săptămână. Cele două componente ale produsului sunt cumulative, nu poţi avea calitatea de asigurat fara sa fii investitor. În această poliţă de asigurare, beneficiarii poliţei sunt investitorii FIA Nova Protect Fond. Nu poţi beneficia de asigurare, dacă nu ai calitatea de investitor în Nova Protect Fond", a explicat Dana Jeaninne Lazăr, Preşedinte Director General al Nova Vision Investments AFIA.

Suma minimă prin care o persoană aflată în categoria vizată poate deveni investitor şi asigurat este de 50 de lei. Chiar dacă nivelul investiţiei poate fi diferit de la o persoană la alta şi de la o lună la alta, suma alocată componentei de asigurare este constantă: 25 de lei.

Poliţa de asigurare inclusă în produs de investiţii acoperă spitalizarea, intervenţiile chirurgicale, fracturile şi arsurile, invaliditatea totală permanentă ca urmare a unui accident, precum şi decesul din accident şi din boală.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. astia au mai ramas in colonia- garnizoana.

    Ma bine nu ziceati nimic. 100 de persoane din zeci de mii este nimica toata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro