1.000 de conturi au fost deschise în câteva zile de antreprenori pe platforma online Stup

S.B.
Companii / 3 august

1.000 de conturi au fost deschise în câteva zile de antreprenori pe platforma online Stup

La o săptămână de la deschiderea Stup în Bucureşti de către Banca Transilvania, pe site-ul www.btstup.ro sunt deja 1.000 de conturi deschise de antreprenori şi viitori antreprenori.

Totodată, în prima săptămână de activitate, în cadrul Stup a fost înfiinţat primul business, care este în domeniul serviciilor online pentru un parc auto, a fost achiziţionată prima soluţie de gestionare a clienţilor (CRM) de către o agenţie de turism, a fost obţinută prima semnătură electronică pentru o afacere din domeniul comerţului online cu produse pentru copii şi a fost planificată prima campanie de promovare online a unui business cu activitate în comerţul cu condimente.

Deschiderea unui cont pe www.btstup.ro este primul pas pe care antreprenorii trebuie să îl facă pentru a rămâne conectaţi la tot ce se întâmplă la Stup, pentru a programa o întâlnire la sediu sau pentru a participa la un eveniment. Pentru a beneficia de produsele si serviciile partenerilor Stup, precum şi pentru consiliere, antreprenorii sunt aşteptaţi la sediul Stup, Calea Şerban Vodă 206-218.

Banca Transilvania a deschis recent Stup, spaţiu fizic şi virtual, dedicat susţinerii comunităţii antreprenoriale. Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup au loc inclusiv evenimente pentru antreprenori şi viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât şi de partenerii acestei iniţiative.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro