Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

120 de companii investesc în dezvoltarea angajaţilor la primul Campionat de public speaking online din România

S.B.
Miscellanea /

120 de companii investesc în dezvoltarea angajaţilor la primul Campionat de public speaking online din România

120 de companii din domenii precum asigurări, securitate cibernetică, sănătate sau retail investesc în dezvoltarea abilităţilor de comunicare în public ale angajaţilor, în cadrul primului Campionat Naţional de Discursuri Online.

Sub deviza "Dreaming of a better world together", campionatul se desfăşoară sub forma unui concurs de public speaking între participanţii desemnaţi de organizaţii. Prima etapă debutează marţi, 9 iunie, de la ora 18:18, iar competiţia se va încheia în data de 14 iulie.

Vorbitul în public este una dintre cele mai căutate abilităţi în procesul de recrutare, însă doar 3,4% dintre români spun că pot face acest lucru cu uşurinţă, potrivit studiilor.

Pentru a-şi dezvolta capacitatea de comunicare, organizare şi structurare a informaţiei, pe toată perioada campionatului cei 144 de concurenţi beneficiază de sesiuni online de public speaking susţinute săptămânal de cei 12 traineri SPEAKINGS, antrenaţi de Andrei Dunuţă, fondatorul SPEAKINGS şi antrenor de public speaking, folosind metodologia 5S©.

Abilităţile dobândite le vor fi testate pe toată durata campionatului pentru evaluarea modului în care au valorificat oportunităţile de învăţare neconvenţionale oferite de competiţia online, în actualul context epidemiologic

,,Misiunea noastră este de a le oferi celor înscrişi posibilitatea de a-şi testa limitele, de a-şi antrena abilitatea de a vorbi în public, astfel încât la finalul acestei competiţii să fie mai încrezători în forţele proprii. Ce m-a impresionat la concurenţii cu care am început deja să lucrăm este deschiderea de a se adapta uşor unei situaţii în dinamică şi a de a accepta provocări care să le pună în valoare calităţile de leadership şi de profesionişti în domeniu", spune Andrei Dunuţă, fondator SPEAKINGS.

Campionatul este structurat în patru etape, iar discursurile se vor construi pe următoarele teme: business, teamwork, fun şi relaţii. Publicul îşi va putea vota favoriţii, în cadrul celor 10 emisiuni transmise live, online, pe pagina de Facebook SPEAKINGS.

Chiar dacă vor fi eliminaţi în cadrul uneia dintre etape, speakerii vor putea participa în continuare la cursurile de pregătire ale celor rămaşi în concurs pentru a primi feedback din partea trainerilor, toţi absolvenţi de succes ai programelor SPEAKINGS.

,,Ideea de a organiza acest campionat este un răspuns la nevoia managerilor de resurse umane de a le oferi propriilor angajaţi oportunităţi de învăţare şi dezvoltare, astfel încât să lucreze mai bine în echipă, să-şi gestioneze timpul cât mai eficient, să fie creativi în identificarea soluţiilor şi să fie mult mai atenţi la detalii. De-a lungul timpului, Echipa SPEAKINGS a derulat proiecte interne cu 60 de companii, şi au fost antrenaţi peste 2000 de angajaţi ca stakeholderi - atât public, cât şi speakeri - în cadrul concursurilor pe care le organizăm", adaugă Andrei Dunuţă, fondator SPEAKINGS.

Printre companiile care şi-au înscris angajaţii la start se numără UiPath, DELL, Rompetrol, Endava, NN, British American Tobacco, Bitdefender, Rewe România, Metropolitan Life România. Participanţii la această primă ediţie a campionatului sunt atât manageri de companii, directori de resurse umane, de marketing, avocaţi, fotografi sau studenţi.

Campionatul se adresează atât organizaţiilor, cât şi celor care vor să-şi îmbunătăţească tehnica discursului, să-şi dezvolte brandul personal şi să întărească legăturile cu membrii comunităţii din care fac parte.

,,Participând la cursurile de public speaking, am înţeles că de fapt lucrurile care pe mine mă speriau erau de fapt un mare, mare avantaj. Emoţia trebuie să existe, altfel nu ai ce transmite. Totul este să o educi şi să o canalizezi cum trebuie. Acest campionat ne dă o scenă, fie ea şi virtuală, 12 antrenori cu experienţă, plus o lecţie: indiferent de vârstă, încă ai multe de învăţat pentru tine şi multe de transmis celorlalţi,'' spune Simona Şunel, HR Director la Tremend Software, una din participante.

"Oricât de multă experienţă ai avea, o astfel de competiţie te scoate cu totul din zona de confort şi îţi arată că zi de zi vorbeşti în public, iar publicul doreşte să fii "a giver" - să înveţe din discursurile tale. Participarea la Campionat îmi oferă oportunitatea de a inspira publicul şi de a-mi învinge limitele", mărturiseşte Corina Oprea - Renewals Sales Operations Manager - DELL Technologies, concurentă.

Cei 144 de concurenţi vor fi votaţi în primele etape de public, iar câştigătorul va fi desemnat în marea finală de pe 14 iulie, cu ajutorul unui juriu de specialitate, format din: Andrei Dunuţă - fondator SPEAKINGS şi antrenor de public speaking & vânzări, Andrei Dinu - Licensee & Partnership Manager "TEDxBucharest" şi Ana M. Marin, Area Director - Toastmasters International.

Primele 5 locuri vor fi recompensate din fondul de premiere de aproape 5000 de euro, premiul pentru locul I fiind de 1001 euro.

Primul Campionat Naţional de Discursuri Online are şi un scop umanitar: 15% din costul total al înscrierilor vor merge către Asociaţia Autism Voice, pentru a sprijini terapiile necesare copiilor diagnosticaţi cu autism din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie