15 ani de la inaugurarea Reţelei Medicale Arcadia

S.B.
Companii / 15 martie

15 ani de la inaugurarea Reţelei Medicale Arcadia

În luna martie s-au împlinit 15 ani de la crearea primului Centru de Imagistică Medicală Arcadia, primul reper de la care s-a construit întreaga reţea.

În prezent, Arcadia - Spitale şi Centre Medicale înseamnă un Spital de Recuperare Medicală, un Spital Multidisciplinar, un Spital de Cardiologie Intervenţională, 4 Centre de Imagistică Medicală, un centru de sănătate şi frumuseţe, Arcadia Medical Beauty, o Maternitate şi 7 Centre Medicale.

Povestea Reţelei Medicale Arcadia a început în 2008, cu inaugurarea primului Centru de Imagistică Medicală privat din regiunea Moldovei. Un răspuns direct la nevoile pacienţilor, care a prefigurat un întreg sistem de sănătate: echipă medicală şi tehnologia viitorului în sprijinul pacientului. În 2023, Reţeaua Medicală Arcadia înseamnă soluţii importante de sănătate pentru pacienţii din România şi nu numai.

Reţeaua Medicală Arcadia: un întreg sistem de sănătate

În cei 15 ani, activitatea desfăşurată în cadrul Arcadia - Spitale şi Centre Medicale a fost marcată de o serie importantă de premiere medicale, realizate prin excelenţa echipelor medicale şi a tehnologiei de ultimă generaţie disponibilă în cadrul reţelei.

În noiembrie 2010 au fost realizate primele artroplastii (proteze) într-un spital privat din zona Moldovei, iar în 2017, pentru prima dată în regiune, pacienţii au avut la dispoziţie şase tipuri de intervenţii chirurgicale bariatrice şi metabolice, printr-o singură incizie - SILS. Premierele medicale au continuat, într-un sistem medical creat pentru ca pacientul să fie pe primul loc.

Anul 2020 a adus o premieră regională pentru Centrele de Imagistică Medicală Arcadia; acestea fiind dotate cu aparate RMN 3 TESLA, tehnologie care facilitează diagnosticarea cu acurateţe a unui spectru larg de afecţiuni. Ulterior, în 2021 are loc o altă premieră medicală pentru Spitalul de Radiologie Intervenţională Arcadia prin embolizarea unui anevrism splenic.

Mai mult, în timpul pandemiei de COVID-19, a fost lansat serviciul de telemedicină Arcadia Line, pentru a răspunde nevoilor pacienţilor în contextul global provocator. Toate echipele medicale au oferit suportul necesar tuturor pacienţilor, astfel încât aceştia să se simtă în siguranţă atunci când cer ajutor medical specializat.

"Reţeaua Medicală Arcadia împlineşte 15 ani. Este un moment important pentru mine, pentru întreaga echipă şi, cu siguranţă, pentru cei peste 1 500 000 de pacienţi Arcadia de până acum.

Fiecare proiect pe care l-am dezvoltat a implicat menţinerea viziunii noastre de business, în care pacientul este pe primul plan. De aici am construit şi adaptat întotdeauna serviciile medicale Arcadia, cu empatie, în acord cu nevoile comunităţii", spune Raluca Fiterman, CEO Arcadia Spitale şi Centre Medicale.

Viziune şi strategii de dezvoltare

În anul 2022, în urma unei investiţii de peste 25 milioane de euro, Arcadia a realizat o premieră medicală în Europa prin lansarea Spitalului de Recuperare Medicală. Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia, dotat cu o tehnologie robotizată unică, este dedicat reabilitării funcţionale şi creşterii calităţii vieţii pacienţilor, prin obţinerea unui grad cât mai extins de autonomie. Create pe baza unui circuit unic, personalizat, programele de recuperare sunt adaptate perfect nevoilor fiecărui pacient, în funcţie de diagnostic şi de stadiul de evoluţie al afecţiunii.

"Ştim că pacienţii aleg Arcadia Spitale şi Centre Medicale pentru că înţeleg că au astfel acces la un nou tip de sistem de sănătate. Un sistem inspirat de ei, un sistem care pune nevoile lor pe primul loc. Acest lucru înseamnă un program complex şi continuu de dezvoltare, pe baza unei strategii pe care o proiectăm în urma analizei atente a pieţei serviciilor de sănătate, a inovaţiilor în acest domeniu şi a semnalelor pe care le primim de la profesionişti şi pacienţi", declară Dan Fiterman, General Manager Arcadia Spitale şi Centre Medicale.

În acest an, în Reţeaua Medicală Arcadia urmează să fie inaugurate încă două noi centre de imagistică de înaltă performanţă. Planul de investiţii este axat pe dezvoltarea echipei şi a tehnologiei medicale din policlinicile şi spitalele Arcadia. Anul 2023 aduce şi perspective de dezvoltare în afara Moldovei, cu posibile investiţii şi în zona capitalei ţării, ce sunt în proces de finalizare.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro