2Performant se listează pe AeRO

SABIN S. BRANDIBURU
Piaţa de Capital / 7 decembrie 2020

2Performant se listează pe AeRO

Capitalizare anticipată de 30,8 milioane lei

Acţiunile societăţii de tehnologie 2Performant (simbol 2P) vor fi listate pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), titlurile urmând să intre la tranzacţionare începând de miercuri, 9 decembrie, se arată într-un comunicat de astăzi al operatorului pieţei noastre de capital

Societatea va fi listată pe piaţa AeRO cu o capitalizare anticipată de 30,8 milioane de lei, suma fiind calculată ca medie aritmetică simplă a valorilor rezultate din aplicarea metodei actualizării fluxurilor viitoare de numerar, de 30 de milioane de lei şi a metodei comparaţiei prin multiplii de piaţă, de 31,6 de milioane de lei, potrivit Memorandului întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare şi publicat pe site-ul BVB.

Intermediarul operaţiunii a fost casa de brokeraj Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din piaţa noastră de capital.

2Performant dezvoltă şi operează propria platformă integrată de marketing afiliat şi influencer marketing, prin intermediul căreia business-urile pot colabora de la distanţă cu parteneri, afiliaţi şi influenceri.

În 2017 2Performant a fost una dintre companiile finaliste la prima ediţie "Made in Romania", un program al Bursei de Valori Bucureşti prin care sunt susţinute companii considerate a avea un important potenţial de creştere şi contribuţie la economia românească.

În 2019, 2Performant a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2018 şi a continuat accelerat şi în prima jumătate a lui 2020 pe fondul dezvoltării eCommerce-ului din perioada pandemiei şi al mutării obiceiurilor de cumpărare preponderent în online. Totodată, compania a făcut de-a lungul anilor investiţii importante în propria tehnologie pentru marketing afiliat şi influencer marketing şi a ridicat mai multe runde de finanţări, trecând prin toate etapele de dezvoltare ale unei companii de tehnologie. Fondată în 2008 de Radu Spineanu, compania a devenit societate pe acţiuni din 2015.

Business-ul 2Performant este în prezent condus de Dorin Boerescu (CEO), Irina Dumitraşcu (CTO), Bogdan Aron (CFO) şi are un board consultativ format din Sergiu Neguţ (investitor şi co-fondator Fintech OS), Vladimir Oane (antreprenor şi co-fondator Deepstash) şi Matei Pavel (antreprenor, investitor şi co-fondator T-Me Studios).

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Si ce daca, am mai vazut tepe!

    1. influ-shitteri ai vrut sa zici ?

      I se scoala unuia peste noapte ca vrea sa se listeze si dimineata hop cu ea la bvb. Situatiile financiare or sa vina si ele peste vreun an, asa

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro