Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

40.000 de produse de înfrumuseţare la doar 9.99 USD datorita unei erori de Black Friday

B.F.
Miscellanea /

sursă foto: Twitter

sursă foto: Twitter

În această dimineaţă, brandul suedez de skintech FOREO a anunţat faptul că va onora toate comenzile plasate pe 29 Noiembrie cu ocazia Black Friday, atunci când o eroare de sistem a cauzat modificarea preţului pentru device-ul UFO smart masking, de la 279 USD, la doar 9.99 USD.

Eroarea a fost confirmată în această dimineaţă, atunci când datele au arătat că au fost comandate 38.574 de device-uri UFO la preţul de 9.99 USD - fapt care a cauzat companiei o pierdere de 10 milioane de dolari în doar două ore. Eroarea, care a afectat site-ul www.foreo.com pe plan global, a pornit în jurul 9:30 PM, pe 29 Noiembrie când un număr de utilizatori neobişnuit de mare a cauzat blocarea site-ului. Având în vedere că Black Friday era în toi, tehnicienii au repus site-ul în funcţiune, însă nu au sesizat eroarea preţului UFO, astfel că utilizatorii au plasat comenzi în continuare.

În jurul orei 11:00 PM, un al doilea blocaj al site-ului a iniţiat investigaţii amănunţite, iar numărul nemaivăzut al utilizatorilor de pe site a făcut că tehnicienii să lucreze peste noapte pentru a menţine site-ul sub observaţie. Teamă de a nu pierde această oferta se pare că a declanşat în social media o avalanşă de mesaje despre preţul de 9.99 USD al device-ului UFO.

Cu aceste mesaje, atunci când eroare există deja de o ora şi 20 de minute, au fost cumpărate 20 de UFO pe secundă în toată lumea, de pe site-ul www.foreo.com

Până la miezul nopţii eroarea a fost remediată şi s-a transmis faptul că a fost o eroare umană de listare, pentru că s-a adăugat preţul de 9.99 USD la device-ul UFO, în loc să se adauge pentru pachetul de măşti acitvate UFO.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS