Abatorul Periş şi Grupul Cathedral îşi unesc forţele pentru consolidarea poziţiei pe piaţa cărnii din România

F.D.
Companii / 21 decembrie 2023

Alin Zamfira, Grupul Cathedral

Alin Zamfira, Grupul Cathedral

Abatorul Periş SA anunţă preluarea a trei unităţi regionale de procesare şi comercializare a cărnii deţinute de antreprenorul Alin Zamfira. Tranzacţia este pe bază de schimb de acţiuni în urma căruia Alin Zamfira intră în acţionariatul Abatorul Periş SA cu o participare de 40%, urmând să deţină funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie. Consiliul Concurenţei a fost deja notificat, tranzacţia urmând a se finaliza după primirea deciziei, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Consolidarea industriei este o necesitate în condiţii de piaţă dificile şi ne va permite să oferim consumatorilor o gamă largă de preparate cu specific românesc, în completarea produselor ultra-proaspete oferite deja de Abatorul Periş. Urmărim astfel dezvoltarea pe lanţul valoric de procesare performant, pentru a aduce clienţilor noştri produse româneşti de cea mai bună calitate.", a declarat Bogdan Grama, Director General Abatorul Periş.

"M-am format ca sportiv de performanţă şi principiile de "fair play" pe care le-am învăţat din sport le aplic şi în afacerile mele, în relaţia cu partenerii. Prin această unire a forţelor, îmi doresc să ajungem un model de performanţă şi calitate în promovarea produselor cu specific românesc", a declarat Alin Zamfira, antreprenorul ce deţine Grupul Cathedral.

"Industria de carne traversează o periodă dificilă şi am ales să ne unim forţele cu Alin pentru că este un antreprenor tânăr, energic, competent, şi cu spiritul unui sportiv de performanţă. Rămân consecvent ideii că orice afacere antreprenoriala are nevoie, din când în când, de un suflu nou, adus de tânăra generaţie pentru a continua să performeze şi să inoveze." a declarat Jabbar Kanani, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Abatorul Periş SA.

Abatorul Periş SA este cel mai mare procesator al porcilor şi cărnii de porc din sud-estul ţării şi deţine la Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, una dintre cele mai moderne facilităţi de producţie, cu o capacitate de procesare de 500.000 de capete anual. Abatorul Periş este, de asemenea, specializat în producţia produselor româneşti din gama ultra proaspată.

Compania a fost înfiinţată în 2019, cu scopul de a procesa şi comercializa carne de porc destinată aprovizionării Capitalei şi zonei de sud-est a ţării. În ultimii ani, societatea a investit peste 20 milioane de euro în retehnologizarea şi creşterea capacităţii de producţie şi a devenit una dintre cele mai mari unităţi de procesare a cărnii de porc din România. Produsele companiei sunt comercializate în marile lanţuri de magazine, cât şi în reţeaua proprie de 30 de magazine de carne sub marca "Periş". Abatorul Periş are peste 400 de angajaţi si estimează pentru 2023 o cifră de afaceri de 100 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb