ABS Financial Services, parte a TotalSoft, transferă în portofoliul său business-ul Nexia CRG Expert

G.U.
Companii /

ABS Financial Services, parte a TotalSoft, transferă în portofoliul său business-ul Nexia CRG Expert

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, anunţă transferul business-ului Nexia CRG Expert, membră a Nexia International - una dintre reţelele globale de top de firme independente de contabilitate şi consultanţă - către ABS Financial Services, divizia de servicii financiar-contabile a TotalSoft, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

ABS Financial Services a avut o dezvoltare dinamică în ultimii 2 ani, după achiziţia sa de către TotalSoft în 2018. În prezent, divizia de servicii financiar-contabile a devenit membru al Nexia International sub numele Nexia ABS Financial Services.

Tranzacţia presupune un transfer de business, prin care TotalSoft îşi propune creşterea cotei pe piaţa de outsourcing şi să ofere servicii de înaltă calitate pe piaţa locală clienţilor intenaţionali care colaborează cu alte firme membre Nexia International. Achiziţia va include transferul portofoliului de clienţi şi al angajaţilor Nexia CRG Expert către ABS Financial Services.

Clienţii Nexia CRG Expert activează în domenii precum real estate, servicii, comerţ, retail, energie sustenabilă şi e-commerce; beneficiind de servicii de contabilitate, fiscalitate, salarizare şi administrare personal.

Potrivit reprezentanţilor TotalSoft, decizia va contribui la creşterea numărului de clienţi şi diversificarea portofoliului, prin abordarea unui segment de clienţi mai mici, în contextul în care, până în prezent, ABS Financial Services s-a axat preponderent pe clienţi mari şi mijlocii.

Nicoleta Vrăjescu Dobre, ABS Financial Services, a declarat:"Pentru noi, alăturarea la reţeaua Nexia International înseamnă accesul la o varietate mare de clienţi, accesul la noi oportunităţi de dezvoltare - tehnologii şi metodologii aplicate la nivel de industrie, precum şi posibilitatea de a ne face cunoscuţi şi a creşte notorietatea brandului pe pieţele internaţionale".

Kevin Arnold, CEO Nexia International, a declarat:"Spunem bun venit companiei Nexia ABS Financial Services în reţeaua noastră şi în Nexia România. Vom colabora îndeaproape cu noul partener pentru a extinde gama de servicii oferite clienţilor din regiunea EMEA".

Cu sediul în Bucureşti, Nexia ABS Financial Services are o echipă dinamică, tânără, orientată către client, compusă din 29 de specialişti cu expertiză în externalizarea serviciilor financiare: contabilitate, consultanţă fiscală şi servicii de salarizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie