Acţionarii "Electroprecizia" au aprobat extinderea obiectului de activitate în zona IT

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 3 decembrie 2015

AGA a ales o nouă conducere

Acţionarii Electroprecizia Săcele (ELZY) au decis extinderea obiectului de activitate al companiei, la Adunarea Generală din 27 noiembrie, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Astfel, societatea va putea avea şi activităţi de editare a altor produse software, activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei, activităţi de management a mijloacelor de calcul, activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei, alte activităţi de servicii informaţionale şi alte activităţi de creditare (în afara populaţiei).

Totodată, acţionarii au ales un nou Consiliu de Administraţie, pentru un mandat de patru ani, format din Adrian Secelean, Laurenţiu Ciocîrlan, Dragoş Zăvărache, dar şi remuneraţia cuvenită membrilor CA, în sumă de 5.000 de lei lunar.

Compania Electroprecizia are din luna februarie un manager britanic, care a mai condus companii ca ABB Elveţia, Alstom Power Global Projects. Prith Harasgama a lucrat şi în departamentul aerospaţial al Ministerului Apărării din Marea Britanie, în acea perioadă construind împreună cu cei de la Rolls Royce programul de dezvoltare al motoarelor aeriene, precum şi noi produse şi servicii în sectorul aerospaţial militar şi civil.

"Am un mandat pe patru ani. Îmi doresc să aduc compania de la 22 de milioane de euro venituri anuale la peste 50 de milioane de euro în 2018. Acesta este targetul meu", a declarat Prith Harasgama, recent.

Compania va dezvolta în următorii ani un parc industrial, în care încearcă să atragă firme cu profil electrotehnic, conex activităţii Electroprecizia. "Ne dorim ca pe viitor să colaborăm cu aceste companii, ba chiar să încheiem joint-venture cu ele. Avem discuţii deja cu 11 companii din Marea Britanie, Elveţia şi Germania în acest sens. Important este că ele sunt receptive şi interesate de colaborarea cu noi din primul moment", a explicat Prith Harasgama.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro