Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Acţionarii London Stock Exchange votează astăzi preluarea companiei Refinitiv

M.I.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Actualizare - Acţionarii London Stock Exchange au decis astăzi preluarea Refinitiv, pentru suma de 27 miliarde de dolari, tranzacţia fiind acceptată în unanimitate

---

Acţionarii London Stock Exchange s-au reunit astăzi pentru a vota preluarea companiei Refinitiv, într-o tranzacţie de 27 miliarde de dolari, cu scopul de a extinde afacerile şi să aducă operatorul bursei din Londra la statutul de distribuitor major de date, transmite Reuters.

Don Robert, directorul London Stock Exchange, a explicat că preluarea Refinitiv este susţinută în unanimitate de, fiind o oportunitate pentru grup şi acţionarii acestuia.

La întrebarea unui acţionar, care a tradus preluarea Refinitiv ca o măsură de siguranţă pentru a evita ca London Stock Exchange să fie preluată la rândul ei, directorul executiv David Schwimmer a spus că mişcarea reprezintă o strategie pe termen lung care va oferi oportunitatea dezvoltării unei afaceri la nivel global.

În ultimii 10 ani, au existat mai multe încercări de preluare între marii operatorii de pieţe de capital, dar care de obicei nu au fost realizate din cauza problemelor ridicate la nivel politic.

Acest fapt a împins operatorii să îşi orienteze atenţia către afaceri mai puţin sensibile cadrului politic actual. Ca de exemplu, atât London Stock Exchange, cât şi New York Stock Exchange, deţinută de Intercontinental Exchange, se îndreaptă către acest domeniu al procesării şi prelucrării datelor, potrivit sursei citate.

Rezultatul votului din consiliul de administraţie al London Stock Exchange va fi făcut public astăzi.

Preluarea Refinitiv a fost anunţată în data de 10 august, anul acesta, ca mai apoi, în septembrie, tranzacţia să fie pusă în pericol de o ofertă de preluare a London Stock Exchange de către Hong Kong Exchanges and Clearing, în valoare de 39 miliarde de dolari, dar care nu a fost susţinută de conducerea şi acţionarii London Stock Exchange.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

24 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1883
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5207
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3309
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2556

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie