Acţionarii "Transelectrica" au ales un nou Consiliu de Supraveghere provizoriu

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii "Transelectrica" au ales un nou Consiliu de Supraveghere provizoriu

Acţionarii "Transelectrica" au ales, în Adunarea Generală de ieri, un nou Consiliu de Supraveghere provizoriu, pentru un mandat de două luni, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, noul CS este format din Cris-tian Eugen Radu, Liviu Ilaşi, Constantin Dumitru, Fănel Mihalcea, Ion Ciuculete, Gheorghe Olteanu, Alin-Sorin Mitrică. Membrii noi în CS sunt fostul CEO Conpet Liviu Ilaşi, dar şi Ion Ciuculete şi Gheorghe Olteanu, ambii prezentaţi drept ingineri.

Recent, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a decis desemnarea următoarelor persoane în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, pentru patru luni, începând cu data de 17 martie 2018: Georgeta - Corina Popescu, Andreea - Georgiana Florea, Dan - Valeriu Ardelean, Florin - Cristian Tătaru.

Consiliul de Supraveghere a ales-o ca Preşedinte al Directoratului pe doamna Georgeta - Corina Popescu.

Operatorul de transport de energie electrică Transelectrica (TEL) a înregis-trat, anul trecut, un profit net de 26 de milioane de lei, în scădere cu 90% faţă de cel obţinut în 2016, de 272 milioane de lei, evoluţie determinată, în principal, de scăderea tarifelor de transport al energiei electrice şi a tarifelor din serviciul de sistem tehnologic, se arată în raportul companiei.

Ministerul Economiei este acţionarul majoritar al Transelectrica, cu o deţinere de 58,68%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS