ADMINISTRAŢIA FONDULUI DE MEDIU:Se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice

S.B.
Miscellanea / 10 decembrie 2021

Se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că, vineri, începând cu ora 10.00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta, informează news.ro.

AFM anunţă că, vineri, începând cu ora 10:00, se pot genera vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Valoarea voucherelor este:

400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;

400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;

200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Finanţarea nu poate depăşi 50% din valoarea echipamentelor comercializate prin program.

Bugetul alocat acestei etape este de 6 milioane de lei.

"Voucherele se pot genera până pe 16 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. Având în vedere că în ediţia precedentă, în etapele de selectare a voucherelor, bugetul a fost rezervat integral, ulterior fiind utilizate doar 55% din voucherele rezervate şi ţinând seama de faptul că bugetul alocat este limitat, vă rugăm să generaţi vouchere doar dacă aveţi intenţia de a le utiliza pentru achiziţionarea electrocasnicelor selectate", a transmis AFM.

Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică.

În prima etapă bugetul s-a epuizat în cinci minute, iar în cea de-a doua în opt minute, mai mulţi utilizatori neputându-se conecta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Voucherele s-au epuizat in 5 secunde, din pacate. Si nu a fost vorba de imposibilitatea de a ma conecta.

    Teapa in stil Romanesc. Nu stiu ce pilosi au reusit sa depuna cererea in primele minute cat s-a putut depune.

    De ce nu au facut o loterie, macar aveai iluzia ca ai vre-o sansa? Puteau sa ceara bonul de la aia care au cumparat deja si la finalul loteriei le ofera reducerea. Cu ocazia asta si aveau certitudinea ca produsul a fost cumparat si nu vor avea surpriza ca sta tichetul necheltuit. 

    Primul venit primul servit nu este echitabil nici democratic. Practic un dezastru al incapacitatii administratiei de a organiza ceva real pentru marea masa; asa ca arunca niste galeti in multime. 

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9221
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5466
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8998
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6028
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5779

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro