Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Administraţia Porturilor Maritime anunţă că ecologizarea zonei din dreptul navei Queen Hind va fi finalizată luni

F.D.
Miscellanea /

sursă foto: Twitter

sursă foto: Twitter

Compania Naţională "Administraţia Porturilor Maritime" SA Constanţa a anunţat luni că va continua ecologizarea zonei din dreptul navei Queen Hind, urmând să preia ultimele cadavre de animale din zona delimitată de barajele antipoluante, iar ecologizarea va fi finalizată în cursul zilei de luni.

"Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa estimează că în cursul zilei de azi, 2 decembrie 2019, operaţiunea de ecologizare a zonei va fi finalizată", anunţă compania.

A fost stabilită firma autorizată să preia cadavrele, spre neutralizare, urmând ca în cursul zilei de luni să fie semnat contractul cu aceasta.

"Menţionăm că încă de sâmbătă dimineaţa în bazinul portuar Midia nu mai sunt cadavre de animale", spun reprezentanţii companiei.

Luni dimineaţă au fost reluate operaţiunile de curăţare a zonei, cadavrele animalelor fiind încărcate în recipiente special pregătite pentru transportul acestora. Recipientele au fost încărcate pe o gabară care s-a deplasat în zona afectată pentru încărcare.

"Cu toate că şenalul navigabil este blocat parţial, traficul navelor în Portul Constanţa zona Midia se desfăşoară în condiţii de siguranţă, nefiind înregistrate întârzieri la sosirea sau la plecarea navelor din port", mai informează compania.

De sâmbătă, 30 noiembrie, până luni, 2 decembrie, au intrat în portul Midia cinci nave, iar alte şapte nave au plecat. În perioada următoare sunt avizate două nave.

Pe nava Queen Hind au fost montate lumini de avertizare pe timp de noapte pentru o mai bună vizibilitate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS