Adrian Marin, directorul general al Generali România, este noul preşedinte al UNSAR

Ziarul BURSA #Companii / 5 octombrie 2016

Adunarea Generală a UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România - a desemnat noua echipă care va conduce asociaţia pentru următorii trei ani, se arată într-un comunicat al Uniunii.

Astfel, luni, membrii UNSAR l-au ales pe Adrian Marin (director general al Generali România) în funcţia de preşedinte al Uniunii, iar pe Marius Popescu (director general al NN Asigurări de Viaţă) vicepreşedinte.

Marius Popescu este la cel de-al treilea mandat ca vicepreşedinte al UNSAR, fiind responsabil, în cadrul Uniunii, de secţiunile de Asigurări de Viaţă şi Sănătate şi Comisia de Solvabilitate II.

În cadrul Adunării Generale a fost stabilită prin vot şi noua componenţă a Comitetului de Direcţie al UNSAR, structură care asigură activitatea operaţională a Uniunii şi care este responsabilă cu transpunerea în practică a hotărârilor Adunării Generale. Alături de Generali România şi NN Asigurări de Viaţă, din Comitetul de Direcţie vor face parte societăţile Allianz-Ţiriac, Credit Europe Asigurări, Grawe România, Omniasig şi Uniqa Asigurări.

"Am decis să ne asumăm responsabilitatea preşedinţiei UNSAR într-un context foarte dificil pentru piaţa de asigurări din România. Alături de colegii din companiile alese în Comitetul de Direcţie, ne vom canaliza eforturile pentru demararea şi continuarea unor proiecte utile şi relevante atât pentru clienţi şi membrii Uniunii, cât şi pentru piaţa de asigurări în ansamblu. UNSAR, prin efortul comun al tuturor membrilor săi, trebuie să îşi asume rolul de principal partener de dialog al instituţiilor statului în ceea ce priveşte procesele de reglementare a domeniului asigurărilor. Principalele obiective ale Uniunii trebuie să fie predictibilitatea pieţei, recăpătarea încrederii clienţilor şi creşterea nivelului educaţiei financiare", a declarat preşedintele UNSAR, Adrian Marin, potrivit Agerpres.

Înfiinţată în 1994, UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din Româ-nia - reprezintă 23 de companii de profil, care deţin o pondere de peste 90% din piaţa locală de asigurări.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro