Crypto

Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

G.U.
Companii / 26 ianuarie

Adrian Şerban a fost numit în funcţia de Tax Partner al RSM

RSM România anunţă promovarea lui Adrian Şerban în poziţia de Partener al Departamentului de Taxe, conform unui comunicat de presă. Din acest rol, Adrian va lucra îndeaproape cu echipa de consultanţi din Departamentul de Taxe - Divizia Corporate în proiecte domestice şi globale, şi va continua să gestioneze un portfoliu vast şi divers de clienţi care activează pe piaţa din România.

"Adrian este un profesionist cu mult spirit de iniţiativă şi un mod profund de a judeca speţe fiscale dificile, în special în domeniul taxării internaţionale şi al preţurilor de transfer. Profesionalismul lui şi dorinţa lui de învăţare continuă se încadrează pe deplin în filozofia profesională şi de business a companiei noastre. Cred că prin cooptarea lui în rândul partenerilor RSM, Adrian va aduce un plus de iniţiativă şi inovaţie atât de necesare în domeniul nostru de activitate", a declarat Dan Schwartz, Managing Partner RSM Romania.

Potrivit sursei citate, Adrian are o experienţă de peste 10 ani în domeniul fiscal, iar expertiza lui se concentrează pe aspecte legate de taxarea directă şi internaţională, printre care: impozitul pe profit, impozitul pe veniturile nerezidenţilor, preţuri de transfer, proiecte de revizuire fiscală, audit şi due dilligence. Înainte de a se alătura echipei RSM, Adrian şi-a desfăşurat activitatea în două companii de consultanţă reputate şi a ocupat poziţia de Tax Manager în Departamentul de Taxe al unuia dintre cele mai mari magazine online din estul Europei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro