Adrian Vascu este noul preşedinte al UPLR

V.D.
Miscellanea / 16 martie 2018

Adrian Vascu

Adrian Vascu

Adunarea Generală a Uniunii Profesiilor Liberale din România (UPLR) şi-a desemnat noua conducere, pentru un mandat de 2 ani, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Componenţa noului Birou Executiv al Uniunii Profesiilor Liberale din România este următoarea: Preşedinte: Adrian Vascu, Prim-Vicepreşedinte: Gheorghe Ialomiţianu, Vicepreşedinte: Dan Manolescu, se mai arată în comunicat.

În cadrul Adunării Generale a fost analizată activitatea desfăşurată de asociaţie în anul 2017 şi a fost aprobat Programul de activitate pentru anul 2018, cu accent pe următoarele aspecte: participare activă la dialogul social organizat în România, promovarea intensă a valorilor etice care imprimă caracterul specific, distinct al sectorului socio-economic al profesiilor liberale, precum şi independenţa membrilor acestora în exercitarea profesiei, perfecţionarea cadrului juridic în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, în scopul asigurării furnizării unor servicii de înaltă calitate clienţilor, pacienţilor şi consumatorilor.

UPLR este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată la data de 11 iunie 2001, în baza Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 dobândind personalitate juridică prin înscrierea sa în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor ţinut la Judecătorie.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro