Adunarea Generală a UNSAR a ales conducerea asociaţiei pentru următorii 3 ani

G.D.
Bănci-Asigurări / 29 septembrie

Adunarea Generală a UNSAR a ales conducerea asociaţiei pentru următorii 3 ani

Generală a UNSAR - Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România, organizaţie din care fac parte 20 de companii de asigurări reprezentând aproximativ 90% din piaţa de profil - a desemnat astăzi, prin vot, membrii Consiliului Director al asociaţiei pentru următorii trei ani, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, preşedinţia UNSAR va fi deţinută de Alexandru CIUNCAN, în timp ce funcţia de Vicepreşedinte a revenit companiei NN Asigurări de Viaţă. Membri ai Consiliului Director sunt societăţile ALLIANZ-ŢIRIAC Asigurări, GENERALI România, GROUPAMA Asigurări, SIGNAL Iduna Asigurări şi UNIQA Asigurări.

"Le mulţumesc tuturor membrilor UNSAR pentru încrederea acordată. Avem foarte mult de lucru în continuare, alături de toţi actorii din ecosistemul financiar-bancar, în beneficiul clienţilor şi al economiei româneşti. Printre priorităţile noastre în următorii ani se numără consolidarea încrederii românilor în industria de profil, dezvoltarea sustenabilă a acesteia şi intensificarea acţiunilor de educaţie financiară. Mesajele campaniilor de informare din ultimii ani- #gatapentruVIATA, #ATENTinTRAFIC, #ANTIGHINION, #ANTIGHINIONpentruAcasă sau #BusinessSOS - au ajuns la milioane de români, iar acest lucru nu poate decât să ne motiveze să continuăm în această direcţie, prin proiecte şi iniţiative ambiţioase", a declarat Alexandru CIUNCAN, noul Preşedinte şi Director General al UNSAR.

"A fost o onoare pentru mine să conduc asociaţia reprezentativă a pieţei de asigurări din Romania timp de şase ani în calitate de Preşedinte. Vreau să le mulţumesc membrilor şi partenerilor noştri de dialog pentru efortul depus în direcţia creşterii vizibilităţii şi stabilităţii industriei, într-o perioadă plină de provocări. Vom continua să sprijinim noua conducere astfel încât, împreună, să contribuim la dezvoltarea industriei de asigurări din România", a precizat Adrian MARIN, care a deţinut preşedinţia Uniunii în numele companiei GENERALI România timp de 6 ani.

Conform Statutului UNSAR, Consiliul Director asigură activitatea operaţională a Uniunii şi punerea în executare a hotărârilor Adunării Generale, în vederea aducerii la îndeplinire a obiectivelor UNSAR, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro