ADVERTORIALFii parte din vocea mediului de business, completează chestionarul CONFIDEX!

Media-Advertising / 5 aprilie 2022

Impetum Group lansează mediului de business invitaţia de a completa chestionarul CONFIDEX, să aflăm împreună în ce măsură va fi afectată economia naţională de războiul din Ucraina şi câtă încredere mai au managerii români în economie. Aflaţi în faţa acestui nou T zero, CONFIDEX va analiza în dinamică efectele războiului asupra economiei noastre şi ce măsuri iau managerii români în perioada aceasta.

Completează chestionarul CONFIDEX: https://survey.impetumgroup.com/chestionar-companii-martie-2022 şi urmăreşte dezbaterea CONFIDEX, o discuţie aplicată privind decizii strategice într-un climat economic plin de incertitudini.

De la debutul pandemiei, studiul CONFIDEX analizează percepţia managerilor şi antreprenorilor şi încrederea lor în economie şi oferă o repere solide pentru decizii de business informate în vremuri dominate de incertitudine. Rezultatele studiilor precedente sunt disponibile aici.

CONFIDEX este singurul studiu longitudinal despre încrederea în economie a managerilor români şi care a reunit peste 1500 de manageri C-level din România.

Studiul CONFIDEX acoperă un eşantion de companii din top 7 categorii de sectoare economice contribuitoare la PIB: agricultură; industrie şi energie electrică; construcţii; comerţ; HoReCa; transport, distribuţie, depozitare; servicii. Răspunsurile sunt oferite de top management, iar dintre companiile vizate, 75% au peste 1 milion de euro cifră de afaceri şi 31% peste 5 milioane euro cifră de afaceri. Indicele Confidex e construit din agregarea a 29 de itemi şi măsoară pe o scară de la 0 la 100 de puncte încrederea în economie a managerilor şi antreprenorilor români.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb