ADVERTORIALGoodall, supermarket cu livrare în toată ţara

Media-Advertising / 20 decembrie 2022

Goodall, supermarket cu livrare în toată ţara

Ce aplicaţii sau site-uri îţi aduc cumpărăturile acasă?

Apariţia COVID-19, acum doi ani, a schimbat stilul de viaţă al oamenilor. Multe dintre schimbările care au avut loc atunci au rămas şi după perioadele de lockdown, atât în ceea ce priveşte modul de petrecere a timpului liber, cât şi din punct de vedere al obiceiurilor de consum. Experţii sunt de acord că a avut loc o revoluţie în modul de a face cumpărături din cauza pandemiei şi că, departe de a scădea odată cu avansarea treptată spre normalitate, vechile premise au fost înlocuite şi conceptele au fost actualizate. În plus, perioada de izolare din timpul pandemiei a fost imboldul definitiv pentru ca mulţi consumatori să îşi piardă teama de cumpărăturile online.

Conform unui studiu al consorţiului european EIT Food, realizat printr-un sondaj efectuat pe 5.000 de persoane din Suedia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Italia, Franţa, Grecia, Finlanda, Spania şi România, ţara noastră este pe locul 1 în topul ţărilor care au început să acorde mai multă importanţă alimentaţiei sănătoase după pandemie (43%). Românii sunt printre europenii care au înregistrat cele mai mari schimbări de comportament în ceea ce priveşte obiceiurile lor de consum, în special în ceea ce priveşte alegerile alimentare mai deliberate şi mai conştiente.

O bună parte din aceste noi obiceiuri de consum, aşa cum spuneam, au de a face cu felul în care ne facem cumpărăturile. Teama de tranzacţii online a fost depăşită şi tot mai mulţi români îşi comandă acum nu doar mâncare online (prin multitudinea de aplicaţii gen Tazz, Bolt, Glovo), ci într-o măsură tot mai mare chiar şi alimentele de bază într-o gospodărie.

Nu înseamnă că vizitele din week-end la supermarket, pentru asigurarea coşului zilnic săptămânal, au luat sfârşit, ci că am început să învăţăm că se poate şi altfel. De ce să pierdem 2-3 ore din timpul liber şi aşa tot mai puţin alergând prin trafic şi prin magazine? În ziua de azi, aproape orice supermarket oferă posibilitatea de livrare la domiciliu, cu termen de la câteva zeci de minute la maximum 48 de ore.

Aplicaţii precum Freshful by eMAG şi Sezamo îţi aduc cumpărăturile acasă, Bringo, Tazz, Glovo şi Bolt au contracte încheiate cu marile lanţuri de supermarketuri, precum Kaufland, Carrefour, Cora, Mega Image, Auchan, Penny Market sau Profi, printre altele, pentru a-ţi livra în cel mai scurt timp cumpărăturile la domiciliu.

Ce te faci, însă, când nu locuieşti în aceste oraşe mari? Sau când locuieşti în zone care sunt departe şi fizic de un supermarket, astfel că, dincolo de faptul că e dificil să faci cumpărăturile săptămânale sau lunare în mod tradiţional, nu prea există nici opţiuni online? Ei, bine, veşti bune! Goodall.ro se numără printre site-urile care fac livrări ORIUNDE în ţară. Un magazin online care îţi oferă o multitudine de alimente de bază, conserve, condimente, paste făinoase, dulciuri, sosuri, cafea, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, alimente bio. Şi dincolo de oferta variată de produse, Goodall.ro se angajează să-ţi livreze oriunde ai locui pe teritoriul României, iar dacă ai o comandă care depăşeşte 200 de lei, transportul va fi gratuit! Mai mult, beneficiezi de reduceri lunare şi oferte speciale periodice, astfel că poţi obţine discounturi mari la coşul săptămânal sau lunar de cumpărături.

La Goodall.ro vei găsi atât produse de la producători locali, cât şi produse atent selecţionate si importate de pe piaţa europeană, verificate din punct de vedere sanitar şi calitativ.

Produsele Pirifan disponibile acum si in supermarket-ul GoodAll.ro

Încă din epoca de piatră oamenii au început să descopere resursele pamântului şi să le facă mai disponibile prin pregătire şi depozitare. Aceste obiceiuri au fost transmise şi imbunatatite continuu de-a lungul anilor. Chiar de atunci, stramoşii noştrii au descoperit multitudinea de resurse pe care natura o poate da, care nu numai că ne menţin în viaţă ci pot avea şi efecte benefice asupra sănătăţii.

Oamenii de ştiiţă şi companiile alimentare lucrează la o dezvoltare continuă, pentru a garanta cea mai bună calitate posibilă. De asemenea, şi noi, cei din echipa Pirifan, investim în cercetare, şi acordăm o atenţie deosebită procesului de fabricaţie a produselor noastre. Ne putem mândrii că avem produse care nu conţin zahăr, produse pentru intoleranţă la gluten, produse nemodificate genetic şi fără aditivi alimentari sau conservanţi. Avem grijă ca produsele să fie oferite fără ezitare copiilor noştrii, de aceea produsele cu ingredinte 100% naturale sau cele bio păstrează conceptul de sănătos şi neprocesat.

Deşi la început, mâncarea, în sensul ei de bază există ca să ne hrănească, am observat că în timp, mâncarea a început să capete mai multă importanţă în viaţa de zi cu zi. Nu ne mai mulţumim doar să mâncăm, vrem să mâncăm bine, gustos, arătos şi deasemenea sănătos. Combinarea ingredintelor, ne aduce o reală plăcere şi bucurie, iar condimentarea acestora este exact elementul care face diferenţa de gust. Mancarea nu mai este de mult o simpla nevoie, este o artă care hrăneşte sufletul înainte să ajungă în stomac.

Marca Pirifan a fost lansată în 2009 iar de atunci a creat o gamă largă de produse, în special produse crude, neprocesate, de la făină, seminţe, fructe deshidratate, leguminoase, cereale integrale, nuci, alune, condimente, mirodenii, potrivite pentru toate gusturile. De îndată ce descoperi produsele noastre, ştim că nu te mai poţi despărţi de ele. Deşi sunt în rafturile tuturor magazinelor mari din ţară, nu mereu găseşti ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie, iar dacă nu locuieşti în apropierea unui hypermarket sau magazine de proximitate al unei retele mari de magazine, şansele să te bucuri de aceste produse sunt scăzute. De aceea, ne-am concentrat eforturile pentru a le face disponibile pentru comenzi online pe platforma marketplace goodall.ro.

Am susţinut mereu stilul de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată şi de aceea dorim să il facem accesibil tuturor. De peste 2 decenii credem că suntem ceea ce mâncăm, iar importanţa unei diete echilibrate a fost o preocupare permanentă în Pirifan. Constant am căutat soluţii ca produsele noastre să ajungă la cât mai mulţi oameni. Magazinul online GoodAll.ro vă poate ajuta în acest sens, deoarece oferă livrare la nivel national.

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro