Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

ADVERTORIAL: Huawei este "un aliat de încredere al Europei"

E.O.
Media-Advertising /

Huawei este "un aliat de încredere al Europei"

Ca reacţie la opinia Secretarului de Stat SUA Michael R. Pompeo publicată în data de 2 decembrie în Politico Europe, Huawei a emis următoarea declaraţie:

"Huawei respinge în mod categoric acuzaţiile defăimătoare şi false diseminate de guvernul Statelor Unite. Acestea sunt acuzaţii maliţioase şi perimate. Tot ceea ce fac este să submineze reputaţia Statelor Unite. În plus, sunt o insultă pentru suveranitatea Europei şi pentru expertiza tehnică a operatorilor de telecomunicaţii".

Gigantul face şi următoarele clarificări:

- Huawei este o companie cu capital privat 100%. Nu suntem controlaţi de nicio divizie a statului chinez.

- Huawei nu primeşte subvenţii favorabile de la niciun guvern. Cu siguranţă Huawei nu este favorizată de guvernul Chinei. Şi cu siguranţă nu există "un sprijin masiv din partea statului".

- Compania Huawei nu este şi nu a fost niciodată implicată în spionaj de niciun fel.

"Avem o reputaţie extraordinară: Huawei este lider în securitate cibernetică şi are un istoric impecabil, fără niciun incident major de încălcare a normelor de protecţie a datelor în ultimii 30 de ani. După cum a subliniat fondatorul Huawei, Ren Zhengfei: în loc să predăm datele clienţilor către un guvern, preferăm să închidem compania", subliniază compania.

Huawei apreciază şi încurajează abordarea bazată pe fapte a UE în ceea ce priveşte securitatea reţelelor 5G. Într-adevăr, acesta este modelul pe care Cancelarul Germaniei Angela Merkel şi Preşedintele Franţei Emmanuel Macron l-au susţinut drept standard de bază în verificarea 5G.

Huawei susţine că este partenerul natural al Europei pentru implementarea comună a tehnologiei 5G şi pentru sprijinirea Europei în a obţine suveranitatea digitală.

Soluţia 5G a Huawei este sigură şi inovatoare. Este un factor contribuitor esenţial în minimalizarea efectelor schimbării climatice şi în conectarea lumii, apreciază compania, adăugând că este un element esenţial în protejarea valorilor Europei şi a stilului de viaţă european pentru generaţiile viitoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

24 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1883
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5207
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3309
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2556

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie