ADVERTORIALImpetum Group pregăteşte un nou studiu CONFIDEX, un puls al economiei reale în vremuri pline de incertitudine - Completează chestionarul CONFIDEX

Media-Advertising / 28 octombrie

Impetum Group pregăteşte un nou studiu CONFIDEX, un puls al economiei reale în vremuri pline de incertitudine - Completează chestionarul CONFIDEX

Impetum Group vă invită să completaţi chestionarul CONFIDEX S2 2021, cel mai mare studiu pro business din România, ce va oferi mediului de afaceri "pulsul" economiei reale în vremuri dominate de incertitudine.

Ajuns la a cincea ediţie, studiul care măsoară încrederea managerilor în economie a devenit instrument reper pentru luare a deciziilor în business. CONFIDEX se adresează companiilor din mediul privat şi a atras până în prezent peste 1500 de manageri din România din companii care însumează peste 1500 de angajaţi.

Rezultatele studiilor precedente sunt disponibile aici .

După un an pandemic, CONFIDEX a arătat că revenirea în formă de K a fost foarte evidentă la nivel sectorial: construcţiile şi serviciile au avut o evoluţie bună în pandemie, în timp ce altele precum HoReCa şi transporturile au fost puternic afectate. Această revenire în formă de K se manifestă şi în interiorul fiecărui sector din economie. Managerii care găsesc cheia reinventării businessului lor prin investiţii, digitalizare, regândire de strategii şi produse, recuperează mai repede pierderile cauzate de pandemie, în timp ce managerii care nu îşi adaptează businessurile la nevoile pieţei şi rămân neschimbaţi recuperează mai târziu.

Studiul a arătat că a crescut semnificativ opţiunea strategică a managerilor pentru creşterea productivităţii, în detrimentul celor ce optează pentru reducerea costurilor. Şi cifrele privind atitudinea faţă de investiţii sunt corelate cu înclinarea spre o mai mare productivitate.

Indicele CONFIDEX a fost în evoluţie, de la o valoare de 40 la începutul pandemiei la o valoare de 47 după 1 an de zile. Această evoluţie denotă un optimism în creştere, dar unul fluctuant, marcat nu numai de criza pandemică în sine, cât şi de alţi factori care influenţează economia. De la criza transporturilor la cea a plasticului, economia globală este afectată de undele de şoc post-pandemice, rezultate atât din cauze anticipate cât şi din factori imprevizibili. Acest lucru face ca indicele CONFIDEX să cunoască rate diferite de evoluţie în perioadele viitoare, devenind dependent şi de alţi factori decât cei generaţi direct de criza sanitară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro