Abonament gratuit

ADVERTORIALPriviţi pariurile sportive ca pe o investiţie

Media-Advertising /

Priviţi pariurile sportive ca pe o investiţie

Nu am fost niciodata de acord cu sintagma "a juca la bursa", pentru că investiţiile la bursă nu sunt un joc şi cu atât mai puţin, un joc de noroc, ci implică multă muncă,multe cunoştinţe de specialitate, mult studiu.

Din aceleaşi considerente nu consider pariurile sportive a fi jocuri de noroc. Spun acest lucru pentru că un parior care se respectă analizează cu seriozitate şi responsabilitate evenimentele sportive pe care mizează, la fel ca pe o eventuală investiţie.

Iar cel mai important lucru pentru pariorii sportivi este, în accepţiunea mea, să aibă un management bun al banilor. Acesta se construieşte, personalizat, pentru fiecare parior în parte, în funcţie de profilul de risc individual, dar există, totuşi, câteva principii general valabile, pe care le voi trece în revistă aici:

- Construiţi-vă în timp, cu migală, propriul management al banilor, cel care vi se potriveşte, nu există unul general valabil;

- Nu alocaţi pariurilor sportive mai mult de 10% din venitul vostru lunar; aceasta este o sumă de care vă puteţi dispensa, eventuala ei pierdere nu dereglează iremediabil stabilitatea financiară sau mentală a voastră şi a familiei voastre.

- Această sumă se împarte la 10, 20, 30, depinde de fiecare, în funcţie de numărul de pariuri pe care îl planificaţi pentru luna respective. Ar fi ideal să jucaţi un singur bilet zilnic, cu meciurile cele mai valoroase, pe care chiar le puteţi analiza în acea zi şi despre care aveţi informaţii solide;

- Nu adăugaţi, sub niciun pretext, sume de bani suplimentare celor stabilite iniţial ca buget pentru pariurile sportive;

- În cazul caştigurilor, retrageţi o parte din bani din contul de pariuri.,mutaţi-i într-unul separat, strict dedicat sumelor pentru investiţii. Îmbătaţi de succes, veţi fi tentaţi să pariaţi impulsiv şi să irosiţi rapid ceea ce aţi câştigat;

- Daca aţi irosit suma de bani alocată pariurilor în luna respectivă, pur si simplu nu mai pariaţi în acea luna, opriţi-vă!

- Luaţi o pauză, analizaţi greşelile comise şi faceţi ajustări în strategia de pariere sau la capitolul "managementul banilor".

Fiţi răbdători, doar prin încercări repetate si reglaje permanente ajungem să gasim un management al banilor potrivit pentru fiecare dintre noi.

Dacă vom considera pariurile sportive ca pe o investiţie, este neapărat necesar să vedem în case de pariuri un partener de investiţie, nu un duşman împotriva căruia trebuie să luptăm, să îl "ruinăm".

Când spun "am fost la un pas să dau lovitura, să falimentez casele de pariuri" cred că pariorii greşesc esenţial.

Este vital să folosim varietatea ofertei sportive, valoarea cotelor , bonusurile şi promoţiile oferite pentru a obţine profit pe termen lung,cu luciditate, fără patimă, fără a considera că suntem într-o luptă împotriva caselor de pariuri.

Un management sănătos al banilor, o strategie de pariere potrivită, folosirea tuturor resurselor oferite de către casele de pariuri, toate coroborate cu disciplină şi studiu pot face din pariurile sportive o investiţie profitabilă.

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Ziarul BURSA

14 august

Citeşte Ziarul BURSA din 14 august

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

14 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8358
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1020
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4986
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3603
Gram de aur (XAU)Gram de aur256.1622

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie