Affidea a achiziţionat două centre Phoenix, în Alba Iulia şi Deva

S.B.
Companii / 4 iulie

Affidea a achiziţionat două centre Phoenix, în Alba Iulia şi Deva

Affidea anunţă achizitia a două centre medicale Phoenix din Deva, respectiv, Alba Iulia.

În urma acestei achiziţii numărul centrelor medicale Affidea se măreşte de la 36 la 38. Anual, în cadrul centrelor Affidea Hiperdia vin peste 1,5 milioane de pacienţi, pentru servicii de imagistică, consultaţii de specialitate şi analize de laborator.

Cele două clinici furnizează servicii de imagistică medicală (RMN, CT, Dexa), precum şi consultaţii în diverse specialităţi medicale (Neurochirurgie, Oncologie, Reumatologie, Oncologie). De la înfiinţare în anul 2016 ( Phoenix Alba Iulia) respectiv 2020 (Phoenix Deva) şi până în prezent, în aceste unităţi au fost realizate in decursul timpului aproximativ 70.000 investigatii, poziţionând cele 2 centre în topul furnizorilor de servicii medicale din regiunea Hunedoara - Alba.

Răzvan Predica, Country Manager Affidea România, a precizat: "Affidea România continuă planul de expansiune la nivel naţional, ca urmare a cererii crescute din partea pacienţilor, care îşi doresc servicii medicale la standarde internaţionale, precum cele din centrele noastre. Ne dorim să fim prezenţi în cât mai multe zone geografice din România, pentru a putea facilita publicului accesul la cele mai performante echipamente medicale şi la expertiza unor medici de elită".

Dr. Nicolae Bolog, fondator al clinicilor Phoenix, a adăugat: "În peste 15 ani de experienţă pe piaţa privată a serviciilor de imagistică medicală am reuşit împreună cu asociaţii mei, medici şi asistenţi, să fondăm şi să dezvoltăm o afacere cu care, de fapt, am crescut împreună. Suntem mândri de faptul că ideile şi munca noastră au avut ca rezultat o afacere profitabilă şi performantă, iar cea mai bună dovadă a succesului nostru este faptul că un investitor strategic şi puternic ca şi Affidea a decis pentru a doua oară în ultimii ani să achiziţioneze centre Phoenix. Suntem convinşi că prin această tranzacţie, centrele preluate de Affidea îşi vor continua dezvoltarea şi vor ajunge la performanţe deosebite."

Affidea România s-a dezvoltat pe piaţa medicală oferind servicii medicale integrate - diagnostic imagistic, analize de laborator, o gamă largă de consultaţii medicale şi diagnostic oncologic prin PET-CT, oferind astfel un diagnostic corect şi complet.

Compania continuă să se extindă la nivel naţional, investind în dezvoltarea centrelor medicale, prin modernizarea tuturor centrelor din reţea, implementarea de noi soluţii digitale pentru îmbunătăţirea continuă a experienţei pacienţilor, dar şi prin instalarea de noi echipamente şi tehnologii medicale, asigurând astfel cele mai înalte standarde de calitate la nivel internaţional.

În aceste tranzacţii, Affidea a fost asistată juridic de echipa de avocaţi coordonată de Av. Lucian Poenaru din cadrul "Rizoiu & Poenaru", iar serviciile de due diligence financiar şi fiscal au fost efectuate de echipa DLA Piper Tax SRL, în colaborare cu TS Partners.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro