Affidea investeşte 2,7 milioane de euro în noul Centru Medical din Cluj

Comunicate de presă / 12 octombrie

Affidea investeşte 2,7 milioane de euro în noul Centru Medical din Cluj

Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară şi tratament al cancerului, anunţă oficial lansarea noului Centru Medical de ultimă generaţie Affidea/Hiperdia din Cluj, în urma unei investiţii totale de 2,7 milioane de euro. Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj şi, în urma investiţiei, îşi extinde gama de servicii oferite, intrând şi pe segmentul consultaţiilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, noul Centru Affidea/ Hiperdia, localizat pe strada Str. Republicii nr. 105 A îşi diversifică gama de servicii pe segmentul de imagistică medicală şi medicină de laborator şi devine primul centru Affidea din Cluj care oferă şi servicii de consultaţii medicale, acoperind un total de 14 specialităţi (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ş.a.)

"Grupul Affidea deţine în acest moment un hub medical - un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj - Napoca, localizate în acelaşi areal, în zona centrală a oraşului, ce însumează o investiţie totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea şi extinderea noului centru ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în acelaşi timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultaţii şi analize de laborator," declară Răzvan Predica, Country Manager, Affidea România.

Aproape 50% din totalul investiţiei de la Centrul Affidea/Hiperdia este reprezentat de achiziţia de echipamente medicale de ultimă generaţie (produse de General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf), RMN (rezonanţă magnetică), ecografie - inclusiv ecografie cardiovasculară şi X-Ray - radiologie convenţională. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

"Sănătatea pacienţilor este prioritatea noastră, motiv pentru care continuăm să investim permanent atât în tehnologie şi în echipamente medicale de ultimă generaţie, pentru a crea un mediu favorabil atragerii celor mai buni specialişti din ţară care să lucreze în clinicile noastre," adaugă oficialul Affidea |Hiperdia România. La noul Centru Hiperdia - parte a Grupului Affidea din Cluj lucrează 50 medici specialişti, reprezentând elita medicală a judeţului Cluj.

În anul 2019, Grupul Affidea a achiziţionat toate centrele Hiperdia, inclusiv pe cel din Cluj, localizat pe Str. Republicii 105 A. La momentul achiziţiei, centrul Hiperdia oferea o gamă limitată de servicii de imagistică medicală şi teste de laborator.

De asemenea, Grupul Affidea deţine în Cluj Clinica Affidea din Str. Cireşilor nr. 15C, care oferă exclusiv servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convenţională, RMN) şi prin intermediul CT Clinic Cluj (Str. Republicii Strada nr. 65-67), care oferă servicii nişate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT - diagnostic oncologic şi monitorizarea pacienţilor oncologici aflaţi sub tratament).

Ce servicii va oferi noul Centru Affidea/Hiperdia de la Cluj:

Imagistică medicală:

Computer Tomograf - CT

RMN - Rezonanţă Magnetică

Mamografie

Osteodensitometrie (DEXA)

Ecografie

Ecografie Cardiovasculară

Radiologie convenţională - X-Ray

Consultaţii medicale:

Balneofizioterapie şi recuperare medicală

Cardiologie

Chirurgie Generală

Endocrinologie

Hematologie

Medicină Internă

Neurochirurgie

Neurologie

Oncologie

Ortopedie

ORL- Otorinolaringologie

Pneumoftiziologie

Psihiatrie

Reumatologie

Urologie

Teste specializate de laborator:

Biochimie

Hematologie

Imunologie

Microbiologie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

26 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9476
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2587
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6280
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8750
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.8735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro