AFM a acceptat alte 589 de dosare de finanţare pentru "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus"

F.D.
Miscellanea / 7 iunie

AFM a acceptat alte 589 de dosare de finanţare pentru "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus"

Un număr de 589 de dosare de finanţare au fost aprobate în cadrul Programelor "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" pentru persoane juridice, listele celor admişi fiind publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, în această etapă, Comitetul de Avizare al AFM a acceptat în Programul "Rabla Clasic" 365 de dosare pentru 578 autovehicule şi două motociclete. De asemenea, au fost publicate patru contestaţii pentru şapte autovehicule.

Totodată, în Programul "Rabla Plus" au fost admise 224 de dosare pentru 449 de autovehicule electrice, dintre care 355 pur electrice şi 92 hibrid plug-in, dar şi două motociclete electrice. În acelaşi timp, a fost publicată o contestaţie pentru un autovehicul hibrid plug-in.

Pe de altă parte, AFM a acceptat un dosar în cadrul Programului Iluminat Public, depus de Primăria Brazii, din judeţul Arad, în valoare de 265.862,70 lei.

În plus, pentru Programul Staţii de reîncărcare destinate vehiculelor electrice în municipiile reşedinţe de judeţ, s-a admis un dosar depus de Primăria Municipiului Târgu-Mureş, în valoare de 815.616,71 lei.

Listele cu dosarele acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secţiunile aferente ("Rabla Clasic", "Rabla Plus", Iluminat Public şi Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ)

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0469
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1652
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6367
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7253

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro