AGA SIF Oltenia - fără vot electronic pe bază de cheie alocată

A.I.
Piaţa de Capital / 23 februarie

AGA SIF Oltenia - fără vot electronic pe bază de cheie alocată

Acţionarii SIF Oltenia (SIF5) nu au avut la dispoziţie, pentru adunarea de mâine, posibilitatea de a vota electronic pe site pe baza unei chei alocate, ca la adunările precedente.

Măsura a stârnit indignarea unor investitori ai SIF Oltenia activi pe o reţea de socializare, noua conducere şi grupul de acţionari din spatele lor fiind indicaţi drept responsabili pentru situaţie.

Pe ordinea de zi a adunării acţionarilor SIF Oltenia de mâine se află aprobarea situaţiilor financiare pentru 2019 şi repartizarea de dividende în sumă de 52,214 milioane de lei. Supunerea la vot vine în condiţiile în care, societatea din Craiova a încheiat anul 2020 cu situaţiile pentru 2019 neaprobate în urma unui conflict de peste un an între fosta conducerea a SIF Oltenia şi un grup de acţionari format din SIF Banat-Crişana, SIF Muntenia şi un mănunchi de fonduri de investiţii finanţate în diferite proporţii de cele două SIF-uri.

De asemenea, iniţial pe ordinea de zi se mai găsea un punct privind alegerea unui membru al Consiliului de Administraţie, în locul lăsat liber de Cristian Buşu care nu a primit avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară ca administrator al SIF-ului, dar până la termenul limită nu fusese depusă nicio candidatură.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Actuala conducere e mana dreapta a libanezului. Cum putea sa faca altceva decat ce se face in SIF1 unde nu mai spune nimeni nimic de oferta răscumpărare care a fost aprobată și revocata și iar aprobată și tot așa o tin de 5 ani. Bine ca e Marcu linistiti ca e frăția trainică pe Sife.

  1. Eeee, pai liniștea s-a instalat după plantarea prietenului investitorilor domnu Beze la ALRV. S-a mulțumit și el cu un CA cam slăbuț cât de o ciorba. Nu e Beze ăla care o învață pe madam Dascălu ce e piața de capital ? Uite așa se cumpara și liniștea și onoarea. Așa e dom pădurar silvicultor doctor in economie?

  Știe cineva pe ce grup s-a vorbit de SIF OLTENIA?

  SIF5 pregateste o noua AGA de forma si de impresie artistica? E a treia aga pentru acelasi lucru. Daca nu au vrut sa fie prezenta mare inseamna ca dragoi joaca iar la cacialma . Asteptam raportul de maine. Pariu ca nu va fi cvorum. Din cauza de pandemie nu ajung luxemburghezii la vot:)))

  1. Fraților nu le mai dati gratis ca o sa le vedeți saptm viitoare peste 2.0 ... sa nu zice ți ca nu v am anunțat , aviz amatorilor ....

  Grupul constituit de Lakis Dragoi au voturile decisive. Daca nici maine nu rezolvă problema pe care tot ei au creat-o isi asuma un mare risc.

  1. Grupul asta e o plaga pentru Sif uri. E creatia deșteptului de copariu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro