Agenţia de turism Eturia şi Răzvan Pascu lansează un zbor charter spre Laponia de Crăciun

A.T.
Companii / 09 octombrie 2020

Agenţia de turism Eturia şi Răzvan Pascu lansează un zbor charter spre Laponia de Crăciun

De ani buni, una dintre destinaţiile de top în care turiştii de pretutindeni îşi petrec sărbătorile de iarnă este capitala provinciei finlandeze a Laponiei, situată în nordul Finlandei, cunoscută şi ca "Ţara lui Moş Crăciun". Conform celor care au fost deja în vizită acasă la Moş Crăciun, o astfel de vacanţă garantează cele mai spectaculoase experienţe pentru familiile cu copii în perioada Crăciunului. Drept urmare, agenţia de turism Eturia, în colaborare cu Răzvan Pascu, anunţă astăzi lansarea charterului spre Laponia.

Sorin Stoica, CEO Eturia, a declarat: ,,Un sejur de cinci zile, cu zbor charter/direct, cazare cu demipensiune la hoteluri de 4 stele cu facilităţi precum saună cu privelişte panoramică sau SPA pentru copii, transferuri, asigurare de călătorie ṣi storno cu clauză COVID, cină festivă de Crăciun şi însoţitori de grup din partea agenţiei porneşte de la 2.150 euro/adult şi de la 1.590 euro/copil".

Potrivita agenţiei, cei care aleg o astfel de vacanţă ,,exotică" în Laponia sunt preponderent familiile cu copii, dar şi adulţi care încă visează la Moş Crăciun şi-şi doresc să îl întâlnească într-un cadru de poveste ṣi să îṣi împlinească un vis din copilărie. Situată în zona Cercului Polar, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia şi cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafaţă a Finlandei. Cei care ajung aici, vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum şi Rovaniemi.

Levi este cea mai mare şi mai cunoscută staţiune turistică din Finlanda. Fiind situată foarte aproape de Cercul Polar, turiştii au posibilitatea de a participa aici la una dintre numeroasele excursii organizate pentru a vedea Luminile Nordului, cunoscute sub numele de ,,Aurora Boreală". Totodată, Levi este renumită pentru aşa-numitele hoteluri SPA - Levitunturi şi pentru cele 15 piste de schi luminate pe timpul nopţii pe toată perioada iernii, ce durează aici din octombrie şi până în mai.

Dincolo de Cercul Polar, la 150 de km de Levi, se află oraşul Rovaniemi, principalul punct de plecare spre satul lui Moş Crăciun, unde poveştile prind viaţă, iar turiştii sunt întâmpinaţi cu multe surprize, printre care şi ocazia de a-i împărtăşi în secret Moşului toate dorinţele.

Admirarea Aurorei Boreale, safari cu sania trasă de reni, plimbare cu sania trasă de câinii husky, tur cu snowmobilul, pescuit la copcă, explorarea satului de gheaţă Lainio, traversarea Cercului Polar şi, bineînţeles, vizitarea satului lui Moş Crăciun şi implicit a Oficiului Poştal unde Moşul şi spiriduşii săi primesc toate scrisorile copiilor mici şi mari de pretutindeni, sunt printre principalele activităţi care îi atrag pe turişti ca un magnet în Laponia. Acestea sunt propuse şi de către agenṭia de turism Eturia în pachetul de vacanţă cu zbor direct charter.

"Mă bucur să fiu parte din acest proiect cu Eturia, iar în ceea ce priveṣte zborurile charter nu ne vom opri aici. Este o perioadă nu foarte bună pentru turism, dar respectând regulile putem continua să călătorim. Am decis ca pentru acest zbor charter să solicităm testare Covid tuturor turiṣtilor noṣtri înainte de plecare, pentru ca toată lumea să se simtă în siguranṭă ṣi să se bucure fără griji de vacanṭă în lumea minunată a copilăriei ṣi a lui Moṣ Crăciun" a declarat Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, partener al Eturia pe proiectele cu zboruri charter.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro