Agricover Credit IFN deschide o sucursală la Braşov

S.B.
Bănci-Asigurări / 4 iunie 2021

Agricover Credit IFN deschide o sucursală la Braşov

Agricover Credit IFN, instituţie financiară non-bancară specializată în finanţarea agriculturii, a inaugurat astăzi la Braşov prima sucursală din centrul ţării. Aceasta este a zecea sucursală deschisă de companie la nivel naţional, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Agricover Credit IFN continuă angajamentul asumat de a susţine performanţa şi competitivitatea fermierilor români prin dezvoltarea soluţiilor de finanţare adaptate specificului activitaţilor din agricultură. Echipa de experţi oferă răspuns prompt la solicitări şi acces simplu şi nebirocratic la banii de care fermierul are nevoie pentru dezvoltarea unei afaceri moderne şi profitabile în agricultură.

"Suntem astăzi alături de fermierii din centrul tării în semn de preţuire şi recunoaştere a muncii extraordinare pe care o depun în această regiune, care are un potenţial mare de creştere, atât în sectorul vegetal, în special cultura de cartof şi cultura ecologică, cât şi în sectorul zootehnic." a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

Deschiderea sucursalei din Braşov se integrează în strategia Agricover Credit IFN de a fi cât mai aproape de fermieri şi de a răspunde rapid solicitărilor acestora. În următoarea perioadă Agricover Credit IFN are ca obiectiv finanţarea a peste 250 de fermieri din zonă cu credite în valoare de 100 milioane Ron. "Ne dorim o deschidere mai mare către segmentul de fermieri mici şi mijlocii, dar continuăm să susţinem şi fermierii mari. În acest sens, avem pregătite soluţii şi programe speciale cum ar fi: investiţii pentru achiziţie de teren agricol, extinderea fermei şi în sisteme irigaţii." a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

Agricultura este o componentă economică importantă în regiune, însă pentru a dezvolta un sector agricol performant este nevoie de soluţii specializate. "În această regiune, datorită suprafeţelor extinse de culturi, în special cultura cartofului, există un potenţial imens pentru investiţii în echipamente şi utilaje specifice, spaţii de depozitare şi păstrare a recoltei. Pe lângă culturile agricole, regiunea este bogată în suprafeţe pentru păşunat şi este prielnică dezvoltării sectorul zootehnic, în special a fermelor de vacă de carne." a mai continuat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro