Agricover lansează Agrinnovator - grup de lucru pentru viitorul agriculturii sustenabile şi performante

G.D.
Companii / 10 mai

Agricover lansează Agrinnovator - grup de lucru pentru viitorul agriculturii sustenabile şi performante

Cu ocazia Conferinţei Naţionale a programului "Tineri Lideri pentru Agricultură" care a avut loc astăzi, 10 mai, cu participarea tinerilor absolvenţi şi a peste 200 de fermieri membri ai Clubului Fermierilor Români, Agricover, partener principal al programului şi lider al pieţei de agribusiness din România, a anunţat lansarea unui nou proiect centrat pe identificarea direcţiilor de inovare în agricultura viitorului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Agrinnovator este un grup de lucru ce are menirea de a promova crearea cunoştinţelor referitoare la tehnologiile agriculturii de mâine, aprofundând două direcţii principale de lucru: transformarea digitală a agriculturii şi agricultura eco-bio-regenerativă. Prin această nouă iniţiativă Agricover îşi lărgeşte gama iniţiativelor de susţinere a creşterii performanţei pentru o agricultură sustenabilă.

Proiectul îi are în centru pe tinerii fermieri pregătiţi să ducă agricultura românească la următorul nivel de dezvoltare şi performanţă prin expunerea de soluţii şi tehnologii agricole internaţionale. "În continuarea programului de formare Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de Clubul Fermierilor Români şi susţinut de Agricover, ne-am propus să investim în entuziasmul, energia şi cunoştinţele practice ale acestor tineri valoroşi pentru a lucra pe diferite teme care vin să pregătească viitorul agriculturii româneşti sustenabile şi performante." a declarat Liviu Dobre, Director General Agricover Holding.

Populaţia lumii este în creştere, nevoia de hrană de asemenea, iar agricultura trebuie să fie pregătită să susţină toate aceste transformări. Mai mult, statisticile FAO arată că la fiecare 5 secunde se pierde un teren agricol de dimensiunea unui teren de fotbal.

Toate aceste premise fac ca misiunea Agricover şi rolul asumat de lider ce transformă agricultura şi viaţa fermierilor pe termen lung să fie cu atât mai relevante şi importante prin promovarea de soluţii prin care fermierii pot deveni mai competitivi, mai rezilienţi şi îşi pot îmbunătăţi sustenabilitatea practicilor agricole.

Agrinnovator este locul în care tinerii fermieri gândesc, dezbat idei şi testează pe diferite teme cu scopul de a crea progres şi valoare adăugată. Agricover asigură cadrul de lucru şi susţinerea necesară în diseminarea rezultatelor în rândul fermierilor români, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro