ALD Automotive anunţă finalizarea cu succes a achiziţiei a 100% din LeasePlan

A.F.
Companii / 24 mai

ALD Automotive anunţă finalizarea cu succes a achiziţiei a 100% din LeasePlan

ALD Automotive anunţă finalizarea cu succes a achiziţiei a 100% din LeasePlan, specializat în managementul flotei şi în soluţii de mobilitate, de la consorţiul condus de TDR CAPITAL, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, această achiziţie reprezintă o schimbare majoră, ce situează noul grup în poziţia de lider global în mobilitate sustenabilă, cu o flotă totală de 3,3 milioane de vehicule administrate la nivel mondial. Cu forţe unite, ALD Automotive şi LeasePlan au în plan să conducă procesul de tranziţie către o economie cu emisii scăzute de carbon şi să modeleze transformarea digitală a industriei. Noua entitate se va baza pe avantajul de mărime şi pe competenţele complementare pentru a-şi consolida avantajele competitive şi pentru a asigura o creştere susţinută.

În România, ca urmare a finalizării achiziţiei, ALD Automotive şi LeasePlan vor începe procesul de integrare pentru a deveni o singură companie, sub rezerva aprobării autorităţilor de reglementare.

Pentru a conduce în România dezvoltarea strategică a entităţii combinate, Tim Albertsen, Chief Executive Officer al ALD Automotive | LeasePlan, l-a numit pe Shane Dowling, anterior General Manager al ALD Automotive în România, Country Managing Director. Bogdan Apahidean, Managing Director al LeasePlan în România, a decis să dea curs altor oportunităţi profesionale în afara companiei. Această numire condiţionată intră în vigoare imediat, menţionează comunicatul.

Shane este unul dintre talentele cheie care au fost selectate atât din cadrul ALD Automotive, cât şi din LeasePlan, fiind bine poziţionat pentru a implementa planul complex de integrare al entităţii combinate şi pentru a genera creşterea strategică vizată în lunile şi în anii următori.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9578
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6350
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1130
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7669
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.6639

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro