ALD Automotive România încurajează conducerea maşinilor eco

A.M.
Companii /

Cătălin Olteanu

Cătălin Olteanu

ALD Automotive România a organizat o nouă ediţie a evenimentului anual dedicat conştientizării importanţei reducerii amprentei de carbon, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Clienţii ALD Automotive au avut oportunitatea de a testa 17 dintre cele mai noi modele de autovehicle electrice şi hibride, oferite de partenerii: EIT - Forum Auto (Importator Volvo Cars), Ford Romania, Honda Trading Romania, Lek3.co, NISSAN, Porsche Romania, Premium Auto - Importator oficial Jaguar Land Rover, Proleasing Motors, Renault Romania, Toyota Romania.

Cătălin Olteanu, director comercial, ALD Automotive Romania, a declarat: "O tendinţă actuală a pieţei, la care aderă şi clienţii noştri, este deţinerea unei flote auto cu un impact redus asupra mediului înconjurător. Cele mai recente statistici arată că, în primele sase luni ale lui 2019, autoturismele electrice şi hibride au atins o pondere de 3,4% din totalul livrărilor în România. Putem spune, astfel, că şi ţara noastră susţine trendul eco de la nivel european, unde vanzarile acestor tipuri de autovehicule au ajuns in primul trimestru la 7,1% din totalul pietei europene. ALD Automotive Romania încurajează înverzirea parcurilor auto şi, prin intermediul unor astfel de evenimente, îi încurajăm pe clienţii noştri să aleagă modelele de autovehicule electrice şi hibride pentru flotele lor, dar şi să promoveze un stil de condus ecologic şi defensiv".

Grupul ALD Automotive şi-a asumat obiectivul de a reduce consumul de combustibil şi a emisiilor de CO2, şi intenţionează să crească numărul autovehiculelor eco din flota globală până în anul 2020. La nivel centralizat, emisiile de CO2 ale flotei ALD Automotive au scazut in mod constant inca din 2011. Datele de la finalul anului 2018 aratau o medie de 119g/km, cu 3g/km mai putin decat in 2011. Pe termen mediu, planul grupului este să reduca amprenta media de carbon pana la 110 g/km.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS