Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani

D.I.
Politică /

Dan Barna

Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, spune că a votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizând că acest vot este unul pentrru viitor.

"Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum, nu de peste 5 ani, nu de peste 10 ani. Am votat la finalul unui proces în care zic eu că românii au înţeles care e miza acestor alegeri şi că într-adevăr generaţia de după 89 se implică. Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte mare încredere", a declarat Bana, la ieşirea din secţia de votare.

El s-a prezentat la vot alături de soţia sa, de părinţii săi, de fraţi şi alături de doi colegi.

Barna a mai spus că ştampila de vot este puterea pe care o are fiecare cetăţean astăzi.

"Mesajul meu este foarte simplu. Luaţi-vă prietenii, colegii, familia, pe toţi cei dragi, pe toţi cei apropiaţi şi mergeţi la vot, exprimaţi-vă credinţa dumneavoastră pentru viitorul României oricare va fi această credinţă, astăzi ştampila aceasta mică este puterea pe care o are fiecare cetăţean şi astăzi putem să avem România pe care ne-o dorim, toţii împreună", a mai afirmat Barna.

Opinia Cititorului ( 11 )

 1. Ai ramas un copil neintarcat. Sa te voteze ei.

  1. cu siguranță suntem destui neintarcati dr metehnele psd/pd/pnl/udmr/pnp si toata clasa politica din ultimii 30 ani. si preferam sa ramanem asa !

   Groza, sunteti doar niste extremisti penibili. USR-Uniunea Stanga Extremista

  Am votat USR la parlamentare,ma asteptam ca din bun simt barna sa 'stea in banca lui 'si dancila nu mai ajungea in turul doi,pacat daca nu votam USR,poate scapam de dancila in turul doi...!

  Barna a trimso pe 'dancila in turul doi!

  1. Felicitari Barna, ai calificat -o pe dancila in finnala,fara tine,nu ajungea!

   Barna,daca te uiti la clasamentul asta fara tine, 'dăncila' nu mai exista!

  TOATĂ LMEA VREA SCHIMBARE : MAI MEGAPUȚIN parlamentul.... STOP!

  eu doream sa scapam de puturosul de la Cotroceni si singurul care ii putea face bagajul inapoi la Sibiu era candidatul USR .Asa ca tot ca un melc o sa functioneze Romania inca 5ani.Pacat.Propun sa nu mai votam in turul 2 KWJ este presedinte.

  Barna, peste 5 sau 10 ani esti " vechea clasă politică " ceea ce inseamna că nu te mai putem vota dupa standardele tale.

  Dacă esti curios îți spun de ce nu te-am votat acum : 

  1. Nu te-ai adresat mie, eu fiind mai bătrân  

  2.Nu ai avut un PROGRAM de guvernare

  Iti zic PA !!! 

  Dragi tineri

  Mă simt nasol 

  Cel mai prost reprezentant al nostru( stiti desigur la cine ma refer) a bătut măr pe cel mai bun reprezentant al vostru( știți la cine mă refer)

  Sa nu veniti cu justificări puerile. O meritati.Aveati internet. Puteati sa faceti un PROGRAM de guvernare.  

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie