Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 TURUL 2Ministrul Afacerilor Externe afirmă că, în cazul aglomerării la secţiile din Marea Britanie, cetăţenii vor fi redirecţionaţi

I.I.
Politică /

Bogdan Aurescu

Bogdan Aurescu

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat că, în cazul în care va exista un număr mai mare de cetăţeni români care doresc să voteze în cadrul alegerilor prezidenţiale, la secţiile din Marea Britanie, aceştia vor fi redirecţionaţi la secţii din apropiere.

Şeful diplomaţiei române a avut o întâlnire cu premierul Ludovic Orban, la sediul ministerului.

"În Marea Britanie, secţiile de votare au fost cele mai solicitate, dar nu au existat probleme, nu au existat cozi, s-a votat normal", a punctat el.

Aurescu a vorbit despre eventualitatea redirecţionării unor votanţi.

"Vom avea în vedere, în cazul în care apare un număr şi mai mare de cetăţeni români care doresc să voteze, mai ales în regiunea Londrei, să fie pregătită lumea acolo să fie redirecţionată spre secţiile care sunt cele mai apropiate, astfel încât să nu existe eventual timpi de aşteptare", a spus el.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a spus că, în ceea ce priveşte votul din diaspora, "lucrurile merg cât se poate de bine".

"Toate birourile electorale ale secţiilor de votare din străinătate sunt funcţionale. Fluidizarea votului este evidentă pentru oricine", a punctat şeful Executivului. El a apreciat că "procesul decurge într-o normalitate foarte clară şi limpede".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS