Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ALERTDNA dezminte că Viorica Dăncilă ar urma să fie audiată vineri de procurori

V.I.
Anticorupţie /

DNA dezminte că Viorica Dăncilă ar urma să fie audiată vineri de procurori

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) dezminte categoric într-un comunicat informaţia potrivit căreia Viorica Dăncilă ar fi urmat să fie audiată vineri de procurori într-un presupus dosar de corupţie.

"În referire la informaţiile vehiculate în spaţiul public care acreditează ideea că un candidat la Preşedinţia României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informaţii sunt FALSE", arată DNA într-un anunţ de presă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. NU O CHEAMĂ VINERI DAR ORICUM ORDINUL ESTE ȚINUT LA SECRET ȘI DAT DE CĂTRE ELTON JOH(N) ANES KLAUS DE ROMÂNIA CA SAPTAMINI VIITOARE CEL TIRZIU LUNI DUPĂ AMIAZA ESTE CHEMATA, DOSARUL ESTE FĂCUT ȘI II DA CALITATA DE SUSPECTA. CE VREȚI DACĂ EL URĂȘTE FEMEILE. LA CE SA TE AȘTEPȚI LA ASTA. NU VEDEȚI CA FEMEIA(DE MASCA, PARAVAN,) LUI DOAMNA CARMEN LOCUIEȘTE LA SIBIU SINGURA DEȘI ARE 6CASE FURATE. EL SE AFIȘEAZĂ CU IUBITUL LUI PREFERAT INSOLVENT UL, ISTERICUL, GAOZARUL(RAREȘ BOGDAN) ȘI PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA(LUDOVIC ORBAN) CARE II ESTE SILA DE EL.

    1. ba prostanilor care va dati nagistrati mai invatati carte daca nu aveti talent injectativa droguri cu pungute destepte

      tu intelegi ce-ai scris aici?

      Harcanas dafton bules dos ecos paranebunelos = Traducere perfecta comentariu de la 17.28, momentul de nebunie al zilei de azi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie