DIGI Comunications

Alexandru Oprea, noul Country Manager al Rehau România

A.P.
Companii / 03 martie

Alexandru Oprea

Alexandru Oprea

REHAU, producător german de soluţii pentru fereste, instalaţii, mobilă şi automotive, are de la începutul acestui an un nou Country Manager în România, Alexandru Oprea, cu o experienţă de 17 ani în companie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Alexandru Oprea preia poziţia de Country Manager de la Alessandro Hillebrand, sub conducerea căruia REHAU România s-a bucurat de rezultate notabile în toate diviziile. Alessandro Hillebrand va fi responsabil cu noi proiecte în Europa de Sud, pe lângă sarcinile sale de Country Manager Italia.

Alexandru Oprea şi-a început parcursul profesional la REHAU România în anul 2004, la scurt timp după terminarea studiilor la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. In 2010 a preluat pozitia de Director de vânzări Bucureşti şi Bacău pentru divizia Instalaţii a REHAU România şi a avansat rapid la poziţia de Director naţional de vânzări a întregii divizii în 2011, iar în anul 2015 a preluat responsabilităţile diviziei Instalaţii şi pentru REHAU Bulgaria. Din 2018 este membru în Board-ul Administrativ al REHAU România. În ultimul an, Alexandru Oprea a ocupat funcţia de Deputy Country Manager.

În paralel, Alexandru Oprea a preluat începând cu 1 martie 2021 poziţia de Head of Sales and Marketing Sud Estul Europei (SEE) în cadrul diviziei Instalaţii. Astfel, pe lângă România şi Bulgaria, el coordonează următoarele pieţe în cadrul diviziei: Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Albania, Kosovo, Moldova, Grecia, Turcia şi Orientul Mijlociu.

Cu o istorie de 25 de ani pe plan local, REHAU România a raportat o cifră de afaceri de 44 de milioane euro în 2019 şi are 86 de angajaţi la nivel naţional, conchide comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro