Revista BURSA Construcţiilor

Alexandru Rafila a acuzat-o pe Ioana Mihăilă că nu răspunde la întrebările PSD în cifrele deceselor de COVID

S.B.
Miscellanea / 17 mai

Alexandru Rafila a acuzat-o pe Ioana Mihăilă că nu răspunde la întrebările PSD în cifrele deceselor de COVID

Deputatul PSD Alexandru Rafila a acuzat-o pe Ioana Mihăilă că nu a răspuns întrebărilor care i-au fost puse şi anume cele legate de tergiversarea raportului privitor la decesele de COVID, cât şi diferenţele din bazele de date de la Ministerul Sănătăţii de circa 30% în numărul deceselor, informează news.ro.

El a adăugat a existat un val de nemulţumire în rândul populaţiei, din cauza declaraţiilor contradictorii ale autorităţilor cu privire la cifrele legate de numărul de pacienţi, testare, registrele celor vaccinaţi şi a deceselor provocate de coronavirus.

"Gestionarea cu succes a pandemiei de COVID-19 depinde de încrederea populaţiei în autorităţile publice şi în personalul medical. Dacă în cazul personalului medical este evidentă încrederea populaţiei în profesionalismul arătat în cele 14 luni ale pandemiei, nu acelaşi lucru se poate spune despre autorităţile publice. Punerea la îndoială în repetate rânduri a cifrelor referitoare la testare, la numărul de pacienţi, registrele privind persoanele vaccinate prin declaraţii contradictorii şi cifre eronate, au creat un val de nemulţumire în rândul populaţiei", a spus, luni în plenul Camerei, la dezbaterea "Ora Guvernului", Alexandru Rafila.

Acesta a mai precizat că ministrul Sănătăţii a prezentat în plen doar datele din raportul comisiei deja public, însă nu a explicat de ce a fost tergiversată publicarea raportului timp de o săptămână sau de ce există diferenţe în numărul deceselor de COVID în cele două baze de date ale MS de aproape 30%.

Rafila a mai acuzat că nu a fost făcută o evaluarea perioadă pentru a fi eliminate erorile din platforme şi Mihăilă nu a răspuns nici cine din minister e responsabil de această situaţie sau dacă au fost aplicate sancţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro