ALEXANDRU RAFILA, MINISTRUL SĂNĂTĂŢII:"Există suficiente cantităţi de vaccin anti-COVID cu noua formulă"

M.C.
Politică / 20 decembrie 2022

"Există suficiente cantităţi de vaccin anti-COVID cu noua formulă"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în România există deja cantităţi suficiente de vaccin adaptat noilor tulpini de coronavirus, potrivit Agerpres.

"În România există deja cantităţi suficiente de vaccin cu noua formulă, acel vaccin combinat (...) pe bază de ARN mesager pentru tulpinile circulante în acest moment BA 4, BA 5. Toate persoanele care au făcut o schemă de vaccinare completă se pot vaccina cu acest produs, persoane în vârstă de peste 12 ani. Noi recomandăm mai ales la persoanele vârstnice peste 65 de ani şi la persoanele care au boli cronice. (...) Vaccinarea nu este obligatorie. Se vaccinează cei care doresc noul vaccin cu condiţia să fii încheiat schema iniţială de vaccinare. (...) Vaccinarea se poate realiza atât la medicul de familie, cât şi la nivelul centrelor de vaccinare", a precizat Rafila.

Potrivit acestuia, vaccinul cu noua formulă nu are reacţii adverse deosebite faţă de celelalte variante de ser împotriva noului coronavirus.

"Acest vaccin nu are reacţii adverse deosebite faţă de celelalte variante de vaccin care au stat la baza schemei primare şi se poate administra concomitent cu alte vaccinuri şi mă refer aici, mai ales, la vaccinul gripal", a explicat ministrul.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. SI CU NOI REACTII ADV ,, BENEFICE" PT UNII VACCIN? (ACHIZ DE BOLI PE CARE NU LE-AU AVUT, SIST IMUNITAR SLABIT...)

  1. Comentariu semi analfabet care va fi pastrat conform regulamentului.

   Logic! 

  Noi descoperiri îngrijorătoare: Microtehnologie autoasamblantă în fiolele Pfizer - panglici, microcipuri, cabluri de comunicații optice și corelații cu PEG, grafen și hidrogel

  Dr. Ana-Maria Mihalcea, medicul de origine română din SUA, care investighează conținutul vaccinurilor anti-covid, este colaboratoare cu Dr. David Nixon, medic generalist din Brisbane (capitala statului Queensland, Australia), care a decis să descopere ce se află în vaccinurile anti-Covid-19, examinând conținutul lor la un microscop cu câmp întunecat. 

  Dr. Mihalcea semnalează pe blogul său un video realizat săptămâna trecută de Dr. Nixon, inginerul Matt Taylor și Shimon Yanowitz, care au venit cu actualizări referitoare la descoperirile pe care le-au făcut despre conținutul din fiolele vaccinului Pfizer. 

  Prezentăm mai jos ce a postat medicul de origine română: 

  David se află în Australia și, din cauza faptului că a vorbit împotriva vaccinurilor și a oferit scutiri de la vaccin, a rămas fără capacitatea de a practica medicina. Fiind un cercetător devotat, el își dedică nenumărate ore analizării acestui fenomen, ceea ce este necesar pentru a descoperi răspunsurile la această problemă complexă.  

  Cercetătorului australian i s-au alăturat colegi care au calificările necesare pentru a comenta - Matt și Shimon sunt ambii ingineri, cu experiență în telecomunicații și nanotehnologia semiconductoarelor. În această săptămână, au fost dedicate multe ore de muncă [pentru a înțelege fenomenul] dezvoltării căilor de comunicații optice între microcipuri cristaline [din aceste fiole].  

  Cea mai mare îngrijorare a mea cu privire la aceste constatări este viteza dezvoltării acestor panglici, [fenomen] care sunt convinsă că este același pe care îl găsim în analiza live a sângelui. David a arătat că panglicile se dezvoltă în două zile, de la dimensiuni invizibile la dimensiuni mari. Dacă același lucru se întâmplă și în organismele oamenilor, acest lucru este foarte îngrijorător în ceea ce privește riscul apariției cheagurilor de sânge. 

  Sunt încântată să văd în practica mea că [metoda] EDTA Chelation curăță constant sângele. Am fost intervievată de către dr. Gary Null într-un webinar despre tratamentele pentru covid lung și vătămările cauzate de vaccinuri, webinar care va fi difuzat pe 8 ianuarie. Am discutat multe aspecte despre tratament, inclusiv despre optimizarea nutrițională, chelarea EDTA, peptidele anti-îmbătrânire. Sperăm că această discuție va răspunde la multe întrebări și va da speranță oamenilor. 

  Jessica Rose a postat despre oxidul de grafen conjugat cu PEG. 

  Vorbesc de mult timp despre aceste lucruri. Jessica își alege cu grijă cuvintele pe acest subiect controversat. Sunt atât de recunoscătoare că, după o tăcere atât de lungă, pare să existe cel puțin un ușor avans al discuțiilor pe acest subiect, pentru că este în joc supraviețuirea imediată a umanității. Convingerea mea este că această tehnologie este cea mai periculoasă componentă pentru specia umană. Aceasta din cauza implicațiilor nu doar din punct de vedere fizic, ci și pentru că sistemul de arme cunoscut poate ataca funcția mentală, emoțională și spirituală a ființelor umane, cu aceste materiale.  

  Oamenii încă nu își pun destule întrebări cu privire la cheagurile de sânge de 6 picioare [183 cm] și descoperirile în urma analizei chimice realizate lui Mike Adams, care au arătat că e vorba de polimeri cu autoasamblare pe bază de carbon (Hidrogel) cu metale și cu un amestec combustibil. Dumnezeu să ne ajute să aducem aceste cunoștințe în fața întregii lumi și să continuăm cercetările, astfel încât miliardele de oameni care au primit aceste injecții să poată primi tratamentul CORECT – care să abordeze problema grafenului, metalelor și hidrogelului – și anume EDTA.  

  1. te cuprinde groaza cand auzi ce transformeri au bagat astia intr-o fiola

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9696
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6562
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1125
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7565
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.0418

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro