Alina Paul, CEO DO Security: "În domeniul securităţii, 90% va fi tehnologie"

S.B.
Comunicate de presă / 7 iunie

Alina Paul, CEO DO Security

Alina Paul, CEO DO Security

Domeniul securităţii va fi dominat în proporţie covârşitoare de tehnologie, susţine CEO DO Security, Alina Paul, într-un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

"Digitalizarea în domeniul pazei şi securităţii a devenit o prioritate în ultimii ani, odată cu progresul tehnologic şi creşterea ameninţărilor cibernetice. Utilizarea tehnologiilor digitale şi a soluţiilor informatice în acest domeniu aduce numeroase beneficii şi îmbunătăţeşte eficienţa operaţională a forţelor de pază şi securitate", menţionează Alina Paul.

Astfel, utilizarea camerelor de supraveghere cu tehnologii avansate, cum ar fi analiza comportamentală, permite detectarea şi identificarea rapidă a persoanelor sau activităţilor suspecte. În contextul creşterii ameninţărilor cibernetice, este esenţială digitalizarea sistemelor de securitate pentru protejarea infrastructurii critice şi a datelor sensibile. Utilizarea tehnologiilor digitale permite o comunicare rapidă şi eficientă între diferitele echipe şi agenţii implicaţi în gestionarea situaţiilor de urgenţă sau a incidentelor de securitate. Sistemele de comunicaţii digitale şi platformele de gestionare a incidentelor facilitează schimbul de informaţii în timp real, coordonarea activităţilor şi luarea de decizii informate.

Alina Paul, a declarat: "Pe partea de securitate, tehnologia este viitorul: video analiza, update-uri ale softurilor care să ne ajute cu tot ce avem nevoie, indiferent de domeniul de activitate. Până la implementarea tehnologiei problema pe care o avem astăzi, respectiv resursa umană, rămâne una importantă. Cât priveşte aportul tehnologiei în domeniul securităţii, cu siguranţă aceasta va fi majoritară oferind confort şi siguranţă, însă sunt situaţii în care tehnologia nu ne poate ajuta, iar factorul uman îşi va păstra relevanţa", concluzionează CEO DO Security.

În domeniul securităţii şi pazei, noile tehnologii joacă un rol crucial în îmbunătăţirea capacităţilor şi eficienţei operaţionale. DO Security se adaptează în permanenţă tendinţelor din domeniu, implementând noţiuni de Inteligenţa Artificială (IA) şi Machine Learning (ML) care permit analiza rapidă şi automată a datelor, identificarea de modele şi comportamente suspecte şi luarea de decizii în timp real. De asemenea, analiza datelor, cloud computing sunt doar câteva exemple de noi abordări din domeniul securităţii şi pazei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb