Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Allianz-Ţiriac Pensii Private deţine 5% din drepturile de vot ale Electrica SA

A.I.
Miscellanea /

Allianz-Ţiriac Pensii Private deţine 5% din drepturile de vot ale Electrica SA

Furnizorul şi distribuitorul de energie Electrica SA a anunţat, joi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) că Allianz-Ţiriac Pensii Private a ajuns să deţină peste 5% din drepturile de vot ale societăţii.

"Electrica informează acţionarii asupra faptului că, în data de 11 septembrie 2019, a primit notificarea deţinerilor majore din partea Allianz-Ţiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private (în calitate de administrator al Fondul de Pensii Administrat Privat AZT Viitorul Tău, Fondul de Pensii Facultative AZT Moderato şi Fondul de Pensii Facultative AZT Vivace), ataşată prezentului raport. Conform notificării, începând cu data de 9 septembrie 2019, entităţile mai sus menţionate au depăşit pragul de 5%, respectiv au ajuns la o deţinere de 5,02% din drepturile de vot ale Electrica", arată un raport al Electrica, transmis joi BVB.

Grupul Electrica a înregistrat, în primele şase luni ale acestui an, un profit net consolidat de 109 milioane lei, în scădere cu 48,1% faţă de prima parte a anului trecut, acoperind pierderea din primul trimestru, de 41 milioane lei, printr-un profit net înregistrat în trimestrul 2 de 150 milioane lei. Totodată, veniturile au crescut cu aproape 17%, la 3,1 miliarde lei, informează News.ro.

Grupul Electrica este unul din cei mai mari distribuitori şi furnizori de energie electrică din România şi activează şi în sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori în Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pe piaţa de funizare a energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS