Abonament gratuit

Alpha Bank Romania va lansa aplicaţia Alpha PhonePOS

S.B.
Bănci-Asigurări /

Alpha Bank Romania va lansa aplicaţia Alpha PhonePOS

Alpha Bank va lansa o aplicaţie ce transformă telefonul mobil în POS. Soluţia este compatibilă cu dispozitivele mobile Android şi răspunde tendinţei în creştere de digitalizare, potrivit unui comunicat al băncii.

Prin lansarea aplicaţiei, instituţia bancară îşi sprijină clienţii în a-şi desfăşura activitatea într-un ritm eficient şi rapid, deschide drumul către noi oportunităţi de dezvoltare a business-urilor locale şi oferă utilizatorilor mai multă mobilitate.

Alpha PhonePOS va putea fi utilizată fără o investiţie suplimentară în echipamente şi consumabile. Cu ajutorul acestei aplicaţii inovatoare dezvoltate în parteneriat cu Provision şi susţinută de VISA, antreprenorii şi liber profesioniştii vor avea posibilitatea de a accepta plăţi cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul dispozitivelor dotate cu tehnologia NFC, precum telefoanele, ceasurile şi brăţările inteligente.

Tranzacţiile prin intermediul aplicaţiei se vor face în deplină siguranţă, în linie cu standardele din industrie pentru tranzacţiile contactless, similare unui terminal POS clasic şi asigurând procesare rapidă şi acces la istoricul plăţilor. Aceste funcţionalităţi fac din aplicaţie un instrument de lucru eficient din punct de vedere costuri şi permit utilizatorilor să economisească timp.

"Lansarea noii soluţii digitale pentru acceptarea plăţilor cu carduri contactless va reprezenta, cu siguranţă, o revoluţie în domeniu. Marcăm, astfel, o premieră pe piaţa bancară din România, aflată în plin proces de transformare digitală. Prin lansarea Alpha PhonePOS, Alpha Bank îşi va consolida oferta adresată antreprenorilor români, punând la dispoziţia acestora una dintre cele mai avansate game de soluţii de acceptare a plăţilor existente în acest moment în ţară", a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Aria Retail, Alpha Bank Romania.

"Suntem încântaţi că, împreună cu Alpha Bank, pregătim lansarea unei soluţii foarte simple, inovatoare şi sigure de acceptare a plăţilor contactless de către orice comerciant din România care deţine un telefon Android. Este un serviciu avantajos din punctul de vedere al costurilor şi al flexibilităţii, care creează noi oportunităţi pentru o categorie largă de profesii liberale şi în multe domenii, cum ar fi taximetrie, curierat sau comerţul cu amănuntul. Având în vedere dinamica pieţei locale, apetitul crescut al românilor pentru tehnologie, în condiţiile în care 9 din 10 plăţi cu cardurile Visa în România sunt contactless şi plăţile mobile iau un avânt tot mai mare, suntem foarte încrezători că această soluţie va fi de succes şi va contribui la creşterea gradului de acceptare a plăţilor electronice în ţara noastră", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

12 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8357
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1087
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4964
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3638
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.0694

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie