Abonament gratuit

Alstom a finalizat extensia Liniei Roşii la Metroul din Dubai

S.B.
Companii /

Alstom a finalizat extensia Liniei Roşii la Metroul din Dubai

Alstom a felicitat Autoritatea Rutieră şi de Transport din Dubai (RTA), pentru inaugurarea metroului Dubai Route 2020. Acest proiect reprezentativ a fost inaugurat recent în cadrul unei ceremonii de către şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite şi conducător al Emiratului Dubai.

Dl Henri Poupart-Lafarge, CEO-ul Alstom şi preşedinte al consiliului de administraţie, precum şi conducerea consorţiului ExpoLink au participat de asemenea, prin intermediul tehnologiei de videoconferinţă.

Noul proiect, început în iulie 2016 şi derulat de consorţiul ExpoLink, condus de Alstom, format şi din ACCIONA şi Gulermak, constă într-o linie lungă de 15 km - din care 11,8 km se află deasupra solului şi 3,2 km în subteran - şi o conectare cu Linia Roşie. Extensia metroului are şapte staţii, printre care staţia Jabel Ali şi staţia reprezentativă de la Expo. Proiectul este în valoare totală de 2,6 miliarde de euro.

Ca parte a consorţiului, compania Alstom a fost responsabilă de integrarea întregului sistem de metrou, incluzând 50 de garnituri Metropolis produse pe site-ul Alstom din Katowice, Polonia, precum şi de lucrări de alimentare, comunicaţii, semnalizare, control automat al biletelor, lucrări de cale, panourile de protecţie de pe platforme şi asigurarea a trei ani garanţie pentru întregul sistem, precum şi îmbunătăţirea liniei de metrou existente prin modernizarea alimentării cu energie electrică, a sistemelor de semnalizare, a diverselor lucrări de comunicaţii şi de cale.

Trenurile au o lungime de 85,5 metri, sunt compuse din câte cinci vagoane şi vor putea transporta până la 696 de pasageri fiecare.

"Suntem extrem de mândri că am livrat cel mai rapid proiect mondial de metrou construit la cheie. Proiectul Route 2020 arată angajamentul municipalităţii Dubai de a oferi rezidenţilor şi vizitatorilor săi un sistem de reţea feroviară de ultimă generaţie, iar noi rămânem angajaţi să oferim RTA tot sprijinul în călătoria sa către o mobilitate mai ecologică şi mai inteligentă", spune Muslum Yakisan, Vicepreşedinte senior pentru Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Centrală la Alstom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie